به نام آنکه هم دوا و هم شفا ازوست

 آدنوم هیپوفیز ، ناباروری و اختلال جنسی

هیپوفیز غده ای است که در قاعده جمجمه و کف مغز قرار داشته و تنظیم کننده هورمونی کل بدن است ، این غده هورمونهای مختلفی از جمله هورمون پرولاکتین ، هورمون رشد ،هورمونهای جنسی و .... را ترشح می کند و از آنجاییکه کوچکترین تغییر در میزان این هورمونها در بدن منجر به تغییرات بسیاری در کارکرد فرد می شود ،تغییرات اندک در این غده عوارض بسیاری دارد.

از آنجاییکه ، ناباروری  در خانم ها و اختلال جنسی در آقایان از عوارض تومور این ناحیه است ، و چون در مواردی دیده شده ،که بیماران مدتها با این شکایتها سرگردان بوده اند ، و تصمیم به نوشتن این متن گرفتم.

محل غده هیپوفیز در کف مغز و بین دو عصب بینایی قرار دارد ، از همین رو بزرگ شدن این غده با فشار به اعصاب بینایی باعث عوارض بینایی مختلفی از جمله تاری دید و بخصوص کاهش میدان بینایی می گردد ، بدین معنی که فرد اطراف را بخوبی نمی تواند ببیند.

 


وقتی قسمتی از سلولهای این غده تکثیر بیش از حد یابد ، منجر به افزایش اندازه غده می گردد ، و باعث ایجاد تومور هیپوفیز یا همان آدنوم هیپوفیز می گردد

آدنومهای هیپوفیز از لحاظ اندازه دو دسته هستند ، آدنومهای کوچکتر از ۱۰ میلی متر که به آنها میکروآدنوم و آدنومهای بزرگتر از ۱۰ میلی متر که به آنها ماکرو آدنوم می گویند

بیشتر آدنومهای هیپوفیز میکروآدنوم های بدن علامت هستند و بطور اتفاقی در طی ام آر آی مغزی پیدا می شوند ، و لازم بذکر است این میکروآدنومهای بدون علامت ، در غالب موارد بزرگ نمی شوند ، لذا تنها توصیه انجام ام آر آی هر یکسال یکبار می باشد .

آدنومهای هیپوفیز دو دسته علامت دارند ، یک دسته به علت بزرگی آن و فشار به بافتهای اطراف ،که این علایم شامل

سردرد

تاری دید و تغییر میدان بینایی

افزایش پرولاکتین که این افزایش پرولاکتین در مرد و زن علایم مختلفی دارد بطوریکه

در خانمها منجر به ناباروری ، ترشح شیر از نوک پستان ، عدم قاعدگی

 

 

و در آقایان ، کاهش میل جنسی ، کاهش توان جنسی

می گردد

دسته دوم علایم ناشی از ترشح هورمون زیادی از آدنوم دارد ، که بسته به نوع آدنوم هورمونی خاص افزایش ترشح می یابد


 مثلا آدنوم مربوط به ترشح هورمون رشد با افزایش ترشح هورمون رشد باعث بدشکلی در صورت ، اندامهای قطور، انگشتان دست کلفت ، صدای کلفت و عوارض قلبی می شود که اصطلاحا به این شکل آکرومگالی می گویند

 

و یا آدنوم مترشحه هورمون پرولاکتین ، منجر به عوارض زیادی ترشح پرولاکتین که قبلا اشاره شد می گردد.

تشخیص آدنوم هیپوفیز

تشخیص آدنوم هیپوفیز با انجام ام آر آی هیپوفیز و بررسی های هورمونی می باشد

آدنوم مترشحه پرولاکتین

خوشبختانه در اکثر موارد این آدنومها  با دارو قابل درمان بوده ، و سایز آنها کوچک می شود ،در مورد آدنومهای مترشحه پرولاکتین ، که غالب موارد را شامل می شود ، بهترین داروها ،شامل

بروموکریپتین و کابرگولین (با نام تجاری داستینکس) می باشد ، که در مورد برموکریپتین بعلت عوارض گوارشی بهتر است با شکم پر خورده شود و در مورد کابرگولین هفته ای یک یا نصفی مصرف شود.

در طی درمان بررسی ام آر آی مغزی و بررسی سطح پرولاکتین خون انجام می گیرد

هدف درمانی کاهش سطح پرولاکتین تا زیر ۲۰ می باشد و در طول درمان حتما وضعیت بینایی باید پیگیری شود، چرا که در صورت عدم درمان مناسب نیاز به جراحی دارد

 


جراحی آدنوم هیپوفیز

در صورت عدم پاسخ مناسب درما نی و یا در صورت تاری دید که به دارو درمانی پاسخ ندهد ، نیاز به جراحی می باشد و خوشبختانه در غالب موارد انجام جراحی از طریق بینی امکان پذیر است

 

 

در روش جراحی آدنوم هیپوفیز از طریق بینی ، با همراهی متخصص گوش و حلق و بینی از طریق بینی به کف جمجمه رسیده و در آنجا توسط میکروسکوپ  و آندوسکوپ تومور تخلیه می شود ، و بیمار چند روز بعد از جراحی قابل ترخیص می باشد.


ولی در مواردی که اندازه توده بسیار بزرگ باشد، و یا در مواردی که شک وجود داشته باشد که منشا تومور از هیپوفیز است،بهتر است از طریق باز کردن جمجمه تحت جراحی قرار گیرد

بعد از جراحی سطح هورمونها چک می شود ، و در صورتی به سطح نرمال بازنگشته باشد تحت دارو درمانی قرار می گیرد

کامروا باشید

به قلم:دکتر امیر حسین حقیر

 

 

medications during pregnancy how many abortions can you have abortion facts and statistics
electric vacuum aspiration link in clinic abortion stories
new prescription coupon new prescription coupons viagra coupon 2016
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment


نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیکی:
متن سوال:
 

 
 

پرسش و پاسخ های مطرح شده
متن سوال: سلام آقای دکتر خدا قوت بنده مشکل پرولاکتین دارم یک سالی است که زیر نظر شما کابرلین مصرف میکنم آزمایش آخرم روی 58 بود قرصم را کمتر کردید ولی مشکلی دارم سر درد هایم طولانی شده اند گاهی 3-4 روز هم طول می کشد. طبق گفته خودتان کف سرم بیشتر درد داره تا پیشانی و پشت سر ممنون میشم بگید چکارکنم؟
how to tell my husband i cheated steveperks.com i cheated on my husband and never told him
top spy apps android solluna.somee.com app to spy on android phone free
spy app free link gps locator apps
propranolol pill mgdking.com synthroid
clomid 25mg dapoxetine 30mg levitra 40mg
priligy pill site gabapentin 600mg
viagra coupons from manufacturer read new prescription coupon
discount prescription drug card coupon prescription free discount prescription cards
discount prescription drug cards viagra.com coupons viagra coupon
drug coupon card pet prescription discount card coupon for free viagra
abortion pill abortion pill abortion pill
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
naltrexone pellet side effects blog.pelagicfm.com naltrexone overdose
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
پاسخ :

باسلام و ادب

با توجه به شرحالتان ، به نظر این نوع سردرد شما ارتباطی به پرولاکتین ندارد ، و بیشتر در زمینه سردرد استرسی است،

توصیه می کنم ، پرولاکتین را چک کرده و،و اعداد نرمال آزمایشگاه را نیز برای من ارسال کنید ، چراکه ، هر آزمایشگاهی بسته به کیتی که دارد ، عدد متفاوتی می دهد
بنده را در جریان  جواب پرولاکتینتان بگذارید
با احترام 
malayalam pdf sex stories go adult xxx stories
propranolol pill mgdking.com synthroid
sildenafil citrate 25mg avodart 0.5mg ciprofloxacin pill
married men having affairs why are women unfaithful want my wife to cheat
abortion pill abortion pill abortion pill
voltaren 75 blog.plazacutlery.com voltaren im
vermox spc bioselect-us.com vermox
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
متن سوال: سلام من مبتلا به آدنوم هیپوفیز هستم و تازه متوجه شدم..پرولاکتینم خیلی بالاست ..الان کابرگولین مصرف می کنم لطفا منو راهنمایی کنید سپاس
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
پاسخ :

سلا و ادب

تایک الی دو سال باید کابرگولین را مصرف کنید و هر سه ماه پرولاکتین خود را چک کنید که باید گمتر از ۲۰و حداکثر ۵۰باشد

در ضمن چک سطح هورمون تیرويید ضروری است
 
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
متن سوال: سلام.دختری پنج ماهه دارم که بدو تولد دچار میلومننگوسل بوده و عمل شد دوماهگی براش شنت گذاشتن.دور سرش موقع ۳۴ بوده و قبل شنت به ۴۳ رسیده بود.بعد از شنت گذاری به مرور دور سرش کوچک شد الان که پنج ماهست دور سرش ۴۱ هست و رشدش کند شده یعنی در حدوددوماه اخیر نیم سانت رشد داشته به متخصص نشون دادم با سی تی گفتن مشکل از شنتش نیست.ایا این کندی رشد ممکنه بدلیل این باشه که جمجمه هنوز جای کافی برای رشد مغز داره و ممکنه بعد دوباره رشدش طبیعی شه از نظر رفلکسهای سن خودش کاملا طبیعیه و تمام رفلکسها رو داره.ممنون از پاسختون.
abortion pill abortion pill abortion pill
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
voltaren 75 voltaren im voltaren im
nalpraxone link naltrexone use
metoclopramid mire jo metoclopramid terapia metoclopramid medscape
پاسخ :

سلام و ادب

دختر شما مبتلا به بیماری به نام آرنولد کیاری است و باید تحت بررسی ام آر آی مغزی قرار بگیرد
 

vivitrol and alcohol link naltrexone for pain
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
متن سوال: سلام. خسته نباشید. دختر 14 ساله ای دارم. به خاطر اختلال در عادت ماهیانش آزمایش هرمونی داده. میزان پرولاکتینش 511هستش. البته آزمایش رو ساعت 12 ظهر به صورت ناشتا بعد از 2ساعت بیداری انجام داده. میخواستم بدونم امکان خطرناک بودنش هست؟چون دکترش گفته که خیلی بالاست. خواهش میکنم راهنمایی کنید و منو از نگرانی در بیارید . خواهش میکنم
abortion pill abortion pill abortion pill
compazine suppositories compazine dose compazine vs zofran
does naltrexone help with withdrawal naltrexone for opioid dependence low dose naltrexone anxiety
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
پاسخ :

سلام و ادب

تکرار پرولاکتین و انجام آن صبح و همچنین چک هورمون تیروئید
 

compazine suppositories thecaddman.com compazine vs zofran
partial birth abortion what is an abortion pill free abortion pill
vermox spc bioselect-us.com vermox
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
vivitrol injection link naltrexone alcohol treatment
ldn thyroid go ldn and autism
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
متن سوال: سلام اقای دکتر من حدود 10 ساله در حال دارو درمانی هستم اما الان 1.5 ساله که درمان را رها کردم و دیگر هیچ یک از داروهایم را استفاده نکرده ام ایا این بیماری با توجه به شرایط من برگشت پذیر است؟ اگر دیگر درمان را قطع کنم چه عوارضی در بر دارد؟ ایا بعد از این مدت نیاز به جراحی نیست؟ باتشکر و سپاس فراوان
discount prescription drug cards viagra.com coupons viagra coupon
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
پاسخ :

سلام و ادب

اگر سطح هورمونی پرولاکتین و تیرويید شما نرمال باشد جای هیچ نگرانی وجود ندارد
 

cialis coupon cialis coupon cialis coupon
partial birth abortion what is an abortion pill free abortion pill
vermox spc bioselect-us.com vermox
متن سوال: باسلام وخسته نباشید. دختری 5 ساله دارم که میکروآدنوم5میلی در او آر آی مشخص شده.آزمایش خون هورمونها نرمال است.درسونوگرافی رحم آندومتر به ضخامت 1.5 مشاهده شده..ومقداری از سینه هاش رشد کرده B3.ویک بار هم آمپول ویفرلین تزریق عضلانی شده توسط متخصص غدد کودکان..وازنظر جراح ومتخصص مغزواعصاب نیاری به جراحی ندارد..حال چه درمانی باید صورت گیرد.آیا جراحی به عصب های بینایی آسیب نمیرساند؟درآینده میتواندبارورشود؟به رشدش تارسیدن به بلوغ وبعد از آن تاثیرمخربی ندارد؟اگر از لحاظ دارویی درمان شود این میکرو آدنوم فقط کنترل میشود یا احتمال پست رفت ومحو آن وجوددارد؟سپاس از اینکه به سوالاتم پاسخ میدهید.
discount prescription drug card coupons for viagra printable free discount prescription cards
viagra coupons printable fyter.cn coupons for viagra printable
abortion pill abortion pill abortion pill
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
ldn thyroid go ldn and autism
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
پاسخ :

سلام و ادب

اگر آزمایشات هورمونی نرمال است یعنی یک میکروآدنوما غیر عملکردی دارند که ممکن است هر فردی داشته یاشد حتی من و یا خود شما

نیاز به هیچ اقدامی نیست
فقط پیگری هورمونی و تکرار ام آر آی هیپوفیز یکسال بعد 
prescription discount coupons free prescription cards discount discount coupons for cialis
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
متن سوال: باسلام خسته نباشید اقای دکتر من پرولاکتین بالا دچارم ومیکرو ادنوم بالا دچار هستم والان حدود ۲سال داستینکس مصرف میکنم ولی هیچ بهبودی ندیدنو پزشک معالجم فوق تخصص غدد میباشد اما نه باردارشدم ونه بهبود یافتم از دارو مصرف کردن خسته شدم ممکنه راهنمای کنید من چه کنم اونهم از نبود وبودن داروی خارجی داستینکس باسپاس
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
how abortions are done how much does it cost for an abortion my abortion story
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
alcohol blocker low dose naltrexone depression low dose naltrexone uses
implant for alcoholism does naltrexone work vivtrol
پاسخ :

سلام وادب

قطعا جراحی
 

injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
متن سوال: باسلام خسته نباشید اقای دکتر من پرولاکتین بالا دچارم ومیکرو ادنوم بالا دچار هستم والان حدود ۲سال داستینکس مصرف میکنم ولی هیچ بهبودی ندیدنو پزشک معالجم فوق تخصص غدد میباشد اما نه باردارشدم ونه بهبود یافتم از دارو مصرف کردن خسته شدم ممکنه راهنمای کنید من چه کنم اونهم از نبود وبودن داروی خارجی داستینکس باسپاس
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :

سلام و ادب

قطعا باید جراحی شوید
 

partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
voltaren 75 voltaren bula voltaren im
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
naltrexone link implant for alcoholism
متن سوال: با سلام و وقت بخیر چند سالی است که مشکل هیپر پرولاکتین پیدا کرده ام با هر بار مصرف کابرگولین میزان پرولاکینم نرمال شده است ولی بعد از قطع دارو بعد از مدت یک سال نهایتا دو سال بعد مجدد مشکلم هیپر پرولاکتینم برگشته است .ممنون میشم راهنمایی بفرمیید .باسپاس
vivitrol injection link naltrexone alcohol treatment
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
implant for alcoholism go vivtrol
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
metoclopramid mire jo ogrygninghvor.site metoclopramid medscape
پاسخ :

سلام و ادب

باید بررسی شود که میزان پرولاکتین شما بیش از ۲۰۰است یا کمتر

ثانیا انجام ام آر آی هیپوفیز و بررسی غده تیرویید از نظر کم کاری ضروری است
اگر میزان پرولاکتین شما از ۲۰۰ بیشتر است لذا مبتلا به آدنوم از نوع مترشحه پرولاکتین هسنید که از علایم آن اختلالات قاعدگی ، ناباروی و اختلالات جنسی است 
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
how abortions are done average abortion cost my abortion story
threatened abortion abortion clinics in los angeles late term abortion
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
low dose naltrexone side effects does naltrexone help with withdrawal naltrexone stories
متن سوال: سلام آقای دکتر خسته نباشید من سرگیجه های پی در پی و شدید دارم 2 سال پیش ام آر آی دادم میکرو آندوم 5 میلی متری داشتم که توی هورمون هام هیچ تاثیری نذاشته بود امسال بعد هم سرگیجه هام بدتر شد ام آرآی میکرو آندوم 6میلی متر شده بود باز هم آزمایش هورمون ها خوب بود و جدیدا احساس میکنم چشمام خیلی تار میبینه ،آیا علت سرگیجه ها از میکرو آندوم میباشد ؟ممنون میشم راهنماییم کنید
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
پاسخ :

سلام و ادب

هیچ ارتباطی بیم آدنوم شما و سرگیجه هایتان وجود ندارد
 

vermox spc bioselect-us.com vermox
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
متن سوال: سلام آقای دکتر25 سالمه تازه ازدواج کردم ولی بچه ندارم، چند مدتی است که ترشح شیر داشتم همراه سردرد یکطرفه،فقط سمت راست که بطوری که گوش سمت راستم و پست سرم و همچنین جشم سمت راستتم درگیر کرده بود آزمایش پرولاکتین دادم که ECLبرای من36 بود وPEG بود35،2 ام ار ای که انجام دادم یه میکرو آدنوم 5میلمتری هم مشاهده شد که الان نزدیک یکماه هست که داروی کابرگولین میخورم ترشحم قطع شده ولی سردردهام هنوز باقی هستن احتمال دارد سردرد از مشکل دیگری باشد که باید برطرف شود؟
viagra dosage go viagra for women
vermox spc bioselect-us.com vermox
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
difference between naloxone and naltrexone buy naltrexone online what is naltrexone for
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
پاسخ :

سلام و ادب

اگر سردرد شما فشارنده ، کمتر از چهار ساعت و بدون تهوع باشد ، علت آن سردرد استرسی است وواگر نبض دار ، همراه تهوع و بیشتر از چهار ساعت باشد میگرنی است
 

voltaren 75 voltaren bula voltaren im
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
implant for alcoholics read naltrexone patient information
naltrexone pellet side effects blog.pelagicfm.com naltrexone overdose
متن سوال: با سلام و خسته نباشیدمن مدت 2 سال است که پرییود نامنظم دارم و پرولاکتین بالا و آدنوم 3 میلی متری و احتمال یائسگی زودرس و الان چند ماهی هست که دیگه پرییود نمی شم و داروی تیروئئد و کابرگولین هر 15 روز مصرف می کنم و فراموشی زیادی گرفتم لطفا من را راهنمایی کنید ممنون
lilly cialis coupons 2015 cialis coupon 2015 cialis coupon
injections for alcoholics to stop drinking site lowdosenaltrexone
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
پاسخ :

سلام و ادب

قدم نخست کنترل هورمون تیرويید و حفظ آن در سطح کمتر از ۵است
 

prescription discount coupons 2015 cialis coupon discount coupons for cialis
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
متن سوال: سه ساله ازدواج کردم و اندازه پرولاکتینم الان بالای 50 است و هر 6ماه بک دوره آزمایش پرولاکتین انجام دادم که بین 30 تا 50 نوسان دارد و با قرص گابرگولین به رنج زیر صفر هم رسید ه ام و طبق ام آر ای جديدم تصویری از ماکروادنوم در هیپوفیز رویت نشده و پریودم منظم دارم در ضمن این چند وقته 3.5 ساله بچه دار نشده ام به نظر شما مشکل من چیست
abortion pill cost abortion places how are abortions performed
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
پاسخ :

سلام و ادب

سطح هورمون محرکه تیرويید TSH

را چک کنید
کم کاری تیرويید منجر به افزایش پرولاکتین می شود
در صورتی کم کاری تیرويید نداشتید و سطح پرولاکتین نرمال بود سایر علل ناباروری را چک کنیدمخصوصا وجود واریکوسل در همسر و انجام اسپرموگرافی  
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
متن سوال: با سلام و وقت بخیر ممنون از شما اقای دکتر که با حوصله ی کامل پاسخ گوی سوال ها میباشید.دکتر عزیز ایا مصرف قرص داستینکس برای هیپرپرولاکتین بهتر میباشد یا مصرف کابرگولین ایرانی؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
پاسخ :

سلام و ادب

هیچ تفاوتی ندلرد ، فقط داروهای ایرانی عموما دارای عوارضی مثل تهوع می باشد
 

cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
naltrexone pellet side effects blog.pelagicfm.com naltrexone overdose
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
metoclopramid mire jo ogrygninghvor.site metoclopramid medscape
متن سوال: با سلام و وقت بخیر .ازمایش پرولاکتینم 140 میباشد و هیپوتیروید نمیباشم لطفا راهنمای میفرماید چکار کنم بعد از انجام ام ار ای چه مقدار کابرگولین ایرانی استفاده کنم؟؟با تشکر
vermox spc bioselect-us.com vermox
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
ldn candida open naltrexone tab 50mg
پاسخ :

سلام و ادب

هفته ای یک عدد کابرگولین یا داستینکس سپس بعد از دو ماه پرولاکتین را چک شود  
 

vermox spc bioselect-us.com vermox
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
متن سوال: باسلام وخسته نباشید من چند سال است که دچار پرولاکتین خیلی بالا هستم. ولی دوره درمان را چندبار قطع کردم تا اینکه چند ماه پیش ام آر آی دادم و ادنوم 10 میلیمتر مشاهد شدو هفته ای یکبار قرص کابرلوئین مصرف میکنیم قبلا هم سردرد داشتم ولی الان بیشتر شده و ریزش موهام خیلی خیلی بیشتر از قبل شده سه تا سوال از حضورمحترمتون داشتم موهام دوباره درمیاد و اینکه برای بعدا که خواستم بچه دار بشم اصلا امکان پذیر هست و اینکه آدنوم با دارو از بین میره یا فقط کوچکتر میشه الان مجرد هستم و 28 سالمه .
viagra dosage open viagra for women
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
پاسخ :

سلام و ادب

اینکه پرولاکتین شما با دارو کنترل می شود یا نه بسیار مهم است ، اگر با مصرف دارو پرولاکتین به کمتر از ۵۰میرسد یا نه

اگر به این میزان کاهش نمیابد حتما باید جراحی کنید چراکه نه تنها دچار عوارض هورمونی مثل موی زايد و ریزش مو  می شوید ،که دچار مشکلات باروری نیز می شوید 
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
متن سوال: با عرض سلام خدمت شما آقای دکتر. آقای دکتر با پوزش فراوان، پدر بنده پس از انجام MRI، مشخص گردید که غده هیپوفیزشان بزرگ شده است. (ایشان 63 سال سن دارند). با عرض پوزش مجدد، آقای دکتر در چه صورتی نیاز به انجام عمل جراحی پیدا می کنند و آیا با دارو این بیماری قابل درمان هست؟ آقای دکتر، در MRI به شرح ذیل آمده است: Sella-turcica show ballooning shape and replaced by well-defined solid mass lesion. the lesion in extension to supra sellar cistern and causing mild compression on optic chiasma. signal of lesion is ISO on T1W @ high on T2W NO hydrocephaly is seen. از لطف و توجه شما بسیار سپاسگزارم. با احترام
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
implant for alcoholics blog.dotnetnerd.dk naltrexone patient information
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
پاسخ :

سلام و ادب

به نظر ایشان آدنوم هیپوفیز نداشته و مبتلا به تومور بزرگی در ناحیه سلا تورسیکا یا همان محل هیپوفیز هستند

باتوجه به وجود اثر فشاری برعصب بینایی ایشان نیازمند جراحی هستند 
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
vivitrol and alcohol link naltrexone for pain
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
متن سوال: با عرض سلام و احترام فراوان خدمت شما آقای دکتر. با کمال پوزش، آقای دکتر من پدرم 63 ساله و دچار بزرگی غده هیپوفیز هستند. پرولاکتین ایشان 38 هست و دکتر تشخیص جراحی دادند. دو دکتر جراح که رفتیم در اصفهان، یکی از راه میکروسکوپ و دیگری آندوسکوپ جراحی می کنند. جواب MRI هم قبلاً خدمتتون ارسال کردم. آقای دکتر کدام روش بهتر است؟ و اینکه جراحی ایشان خطرناک هست؟ چون ما خیلی استرس داریم و نگرانیم. ممنون میشم اگر امکان داشته باشد، راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.
abortion pill cost activeslo.com how are abortions performed
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
پاسخ :

سلام ووادب

پرولاکتین 38دلیل قابل قبولی برای جراحی نیست مگر توموری بزرگ در ناحیه هیپوفیز داشته باشد

متاسفانه ام ار ای را ندیده ام با رویت ام ار ای می توان در مورد لزوم جراحی اظهار نظر کرد
لطفا ام ار ای با تزریق ناحیه هیپوفیز فرستاده شود 
does naltrexone work go naltrexone 3mg
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
متن سوال: آقای دکتر آیا میکرو ادنوم هیپوفیز میتونی باعث بشه کسی پریودش اصلا شروع نشه؟ بنده دختر 24ساله ام که از سن هفده سالگی بعلت عدم پریود شدن قرص استروژن پروژسترون مصرف میکنم ؛ جدیدن ام ار ای دادم شک به میکرو ادنوم شد ؛ چهار ساال پیشم ام ار ای دادم ولی چیزی نشون نداد، الان باتوجه یه این که من از همون اول پریود نشدم ؛ ممکن هست علتش همین میکرو ادنوم بوده باشه ؟
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
nalpraxone go naltrexone use
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
پاسخ :

سلام ووادب

در صورتی پرولاکتین بالا داشته باشد بله می تواند

ولی علت عدم شروع شدن پریود در دختر خانم ها غالبا نقص در آنزیمهای غده فوق کلیه است
vermox spc bioselect-us.com vermox
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
متن سوال: سلام پسری ۱۷ساله هستم بعضی وقتها که چهار پنج ساعت چیزی نخورم قندم می افتد یاضعف میکنم بعدش رفتم ازمایش پرولاکتین رو۴۰بود شب ساعت ۹غذای چرب خوردم استرس داشتم ساعت هشت ازخواب بلند شدم وساعت ۸/۳۰ازمایش دادم.ازون روز استرسم خیلی رفته بالا ودارم ازترس میمیرم.مشکلم چیه ایا تومور دارم
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
پاسخ :

سلام و ادب

هیچ مشکلی وجود ندارد ، چراکه پرولاکتین در برخی شرایط از جمله استرس بالا می رود ، اگر اینقدر نگرانید در یک روز آرام، صبح ، مجدد چک کنید
 

naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
متن سوال: با سلام خدمت جناب آقای دکتر حقیر پدر من تومور هیپوفیز به طول 34 میلی متر دارند که اخیرا با ام آر آی مشخص شده است. می خواستم بدانم که آیا امکان درمان ایشان با دارو وجود دارد یا نه. اگر با دارو امکان پذیر نیست در این صورت بهترین روش جراحی برای ایشان چیست؟ درمان از طریق شکاف سر یا از طریق بینی. ضمنا ایشان 74 سال دارند و مشکل دید بینایی هم دارند. در حقیقت ما از طریق چشم پزشکی به مشکل ایشان پی بردیم. با تشکر از زحمات جناب عالی
viagra dosage warpedfish.co.uk viagra for women
partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
پاسخ :

 سلام و ادب

باید سطح پرولاکتین را چک کنید اگر سطح آن کمتر از دویست باشد ، بدان معنی است که تومور در حال فشار به بافتهای اطرف است ، لذا در این صورت بهترین اقدام جراحی است ، با تجربه بنده ، احتمال فراوان تومور پدر شما در این دسته قرار دارد ، و دراین حالت بهترین روش جراحی ، از طریق جمجمه از بالای سر است

در صورتی سطح پرولاکتین بیش از دویست باشد ، بدان معنی است ، که منشا پرولاکتین از خود توده است و دراین حالت درمان دارویی اولین قدم است 
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
fexofenadin bewertung zerstatningfor.site fexofenadin antihistamin
متن سوال: با عرض سلام و احترام فراوان خدمت شما آقای دکتر. با عرض پوزش فراوان، بنده قبلاً نتیجه MRI پدرم را برای شما ارسال کردم که غده هیپوفیزشان بزرگ شده. Sella-turcica show ballooning shape and replaced by well-defined solid mass lesion. the lesion in extension to supra sellar cistern and causing mild compression on optic chiasma. signal of lesion is ISO on T1W @ high on T2W NO hydrocephaly is seen. آقای دکتر شما فرمودید که به پدر احتیاج به عمل دارند. آقای دکتر سوالی از حضورتان داشتم. پرولاکتین پدر 38 است که در آزمایش و reference value: بازه 4 تا 18.4 ذکر شده . پدر می توانند به طریق گامانایف عمل شوند یا جراحی اندوسکوپی از طریق بینی بهتر است؟ ممنون می شوم بنده را راهنمایی فرمایید. به کمک شما دکتر دلسوز نیازمندم. از لطف و توجه شما بسیار سپاسگزارم. با احترام
lilly cialis coupons 2015 cialis coupon 2015 cialis coupon
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
ldn candida open naltrexone tab 50mg
پاسخ :

سلام و ادب

با توجه به تغییر شکل ایجاد شده در ناحیه استخوان سلای جمجمه ، بهترین اقدام جراحی از طریق جمجمه است ، و انجام جراحی آندوسکوپی از بینی برای پدر شما بیفایده و خطرناک است
 

compazine suppositories thecaddman.com compazine vs zofran
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: سلام اقای دکتر من حدود 4 سال پیش تومور هیپوفیز داشتم عمل کردم دمتر گفت کامل خوب شدید...بعد من هر 6 ماه زیر نظر دکتر غدد تحت نظرم که ازمایشی خونم یعنیigf_1 از خد نرمال بالاتر رفته نرمال برای سن من زده 90 تا 350 بعد برای من هست 604 ایا ممکنه عود کرده باشه؟؟؟دوباره
viagra dosage go viagra for women
partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :

سلام و ادب

بله احتمال عود همیشه وجود داره ، ولی قدم نخست در این موارد شروع دارو درمانی البته با دوز پایین است
 

abortion pill cost information on abortions how are abortions performed
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
متن سوال: سلام اقای دکتر یباره دیگه هم مزاحم شدم ۱۷سال دارم و پرولاکتین ۴۰بوده .دکتر من چشمام ضعیف هم هست دستام لرزیدن هم کمی میلرزن و بعضی وقتها که درس میخونم بعد بلند میشم چشام سیاهی هم میره سرگیجه هم دوسه ماه یباری دارم البته سریع میرن یعنی یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه سردرد ندارم ولی گاهی که خیلی درس میخونم چشام درد میگیره که باخواب خوب میشه ازمایش هم خوستم بدم ولی دلم میلرزید ازترس واسترس ایاتوموری چیزی ندارم. ممنون ببخشید
voltaren 75 voltaren im voltaren im
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
پاسخ :

سلام و ادب

این میزان پرولاکتین تقریبا طبیعی است ، البته جهت اطمینان مجدد چک کنید

در ضمن جهت بررسی علل سرگیجه ، از نظر تیرویید و کم خونی یک آزمایش انجام دهید 
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
implant for alcoholics read naltrexone patient information
متن سوال: سلام و خسته نباشید، من 4 ماه هست که از داشتن آدنوم10میلیمتر مطلع شدم و پرولاکتین خیلی بالا داشتم وقرص کابرلوئین مصرف کردم و مجدد که آزمایش دادم پرولاکتین پایین تراز حد نرمال شدهو تیروئید هم نداشتم. چندسوال داشتم اینکه چند وقت باید قرص مصرف کنم تا آدنوم از بین بره؟و ریزش موهام مربوط به مصرف دارو میتونه باشه؟و درمانش چیه؟ ممنونم از اینکه ب سوالات ما جواب میدهید.
vermox spc bioselect-us.com vermox
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
nalpraxone go naltrexone use
پاسخ :

سلام و ادب

حداقل یکسال همرا پیگری هر سه ماه سطح پرولاکتین ،و تیرویید باید مصرف کنید
 

partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
voltaren 75 voltaren bula voltaren im
ldn thyroid go ldn and autism
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: سلام آقای دکتر چند وقتی بود که عادت ماهیانه من قطع شده بود که به پزشک مراجعه کردم و متوجه شدم که پرولاکتینم بالاست بعد از mri معلوم شد که اندازه غده هیپوفیزم تقریبا نزدیک به 2 سانتی متر شده به من دو روش درمان پیشنهاد دادن گامانایف و جراحی از راه بینی میخواستم بپرسم کدوم روش درمان بهتره و اینکه چه عوارضی بعد از عمل داره؟
abortion pill cost information on abortions how are abortions performed
voltaren 75 blog.plazacutlery.com voltaren im
alcohol blocker low dose naltrexone depression low dose naltrexone uses
پاسخ :

سلام و ادب

دو سانتی متر یا دو میلی متر؟

سطح پرولاکتین و تیرویید هم بسیار مهم است
با این شرح حال نمی توانم در مورد نوع درمان نظری بدهم 
partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
fexofenadin bewertung zerstatningfor.site fexofenadin antihistamin
متن سوال: سلام دکتر جان مدتی پیش دچار تشنج شدم بطوری که تا ۱۰روز دست و پام دچار اسپاسم بود ام ار ای گرفتم یک تومور ۵سانتی کف جمجمه دارم دکترها گفتن ماکرو آدنوم هیپوفیزه پرولاکتینم ۲۰۰ هست برام قرص کاباسر ۱میل تجویز کردن که به علت کمبودداستینکس نیم میل گرفتم چشم چپمم تاری دید داره کل دکترها عمل رو پیشنهاد کردن ولی دکتر خودم که اسم نمیبرم خوردن این قرص ها تا یک ماه شما پیشنهادتون چیه
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
naltrexone link implant for alcoholism
nalpraxone low dose naltrexone uk naltrexone use
پاسخ :
سلام و ادب
اول انکه ادنوموهیپوفیز باعث تشنج نمی شود
نکته بعدی در صورت تاری دید ، و اختلال در میدان بینایی ، جرلحی بهترین گزینه است
مزید بر اینکه با توجه به اینکه پرولاکتین شما 200است ممکن است تومور ناحیه هیپوفیز باشد و نه ادنوم هیپوفیز
 
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
does naltrexone help with withdrawal link low dose naltrexone anxiety
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
متن سوال: سلام اقاي دكتر خسته نباشيد ،يه هفته أي هست متوجه شديم مادرم به تومور برولاكتين با اندازه ٥ميلي ميباشد و عكس جشمش هم نشون داده كه يه ذره رو بينايي تأثير كذاشته ،سطح برولاكتينش در ازمايش أول 80بود أما دكتر جون شك داشت با تكرار ازمايش متوجه شد كه برولاكتينش 100شده در عرض دو روز أين تغيير إيجاد شد الآن دكترش كفته كه با دارو خوب ميشه جون سايزش كوجيكه أما جشماش جي جرا تأثير كذاشته ?واقعا احتياج به جراحي نداره ?
viagra dosage open viagra for women
partial birth abortion facts on abortion pill free abortion pill
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
naltrexone read implant for alcoholism
does naltrexone work go naltrexone 3mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
حتما از نظر کم کاری تیرویید بررسی شوند، در ضمن برخی داروها می تواند منجر به افزایش کاذب پرولاکتین شود
partial birth abortion what is an abortion pill free abortion pill
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
alcohol blocker low dose naltrexone depression low dose naltrexone uses
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
difference between naloxone and naltrexone buy naltrexone online what is naltrexone for
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
متن سوال: سلام آقای دکتر مادر بنده حدود یک سال خورده ای است که مشکل پروکلاتین بالا داشت و دکتر قرصی بهش داد که بعد ازاتمام دوره درمان دیگر مادرم پیگیری نکرد تا اینکه حدود یک ماه پیش با مراجعه به پزشک ام ار ای تجویز شد که بعد از انجام ام ار ای جوابش بصورت زیر است،بنده بسیار نگران هستم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید: There is a heterogenus signal,heterogenus enhancing microadenoma measured about 5mm in Rt lobe of pituitary gland. perisellar structure appear normal لازم به ذکر است مادر بنده مشکل قاعدگی دارد و به علت بواسیر یبوست دارد.سنشم 45سال است.سپاس
compazine suppositories thecaddman.com compazine vs zofran
voltaren 75 voltaren im voltaren im
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
metoclopramid mire jo metoclopramid terapia metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام و ادب
 
حتما پرولاکتین ،و سطح هورمونهای تیروییدی را چک کنید ، اگر بالا بلشد ، باید داستینکس ، شروع شود
compazine suppositories compazine dose compazine vs zofran
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
متن سوال: دکتر جان اگر آدنوم هیپوفیز نباشد و با توجه به فرمایش شما تومور ناحیه ی هیپوفیز باشد تکلیف چیست ؟آنهم مثل آدنوم خوش خیم است ؟درضمن نیروی جنسی ام هم به کل رو به زوال است ولی تاری دیدم خیلی بهتر شده ..باتشکر
nalpraxone low dose naltrexone uk naltrexone use
پاسخ :
سلام و ادب
 
تومورهای مختلی در ناحیه هیپوفیز وجود دارند ،مثلا مثل مننژیوما
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: سلام وقت بخیر - حدود 4 سال قرص لووتروکسین خوردم با گابرلین هم هورمون تیروییدم زیاد بود و هم پرولاکتینم هر سال ام ار ای دادم که هیچ مشکلی نداشت امسال با وجود خوردن قرص تو ام ار ای آدنوم 5 میلی مشاهده شده و در ضمن ترشح شیر هم دارم که همیشه هست که دارو اثر نمیکنه تو سونوگرافیه رحم وضعیت فولیکول ها نا مناسب مشاهده شده لطفا راهنماییم کنید ممنونم
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
does naltrexone work go naltrexone 3mg
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
بعلت افزایش پرولاکتین است ،و درمان آن کابرگولین می بلشد ، که تا پنج عدد در هفته قابل افزایش است ، تا ترشح شیر کنترل گردد
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
متن سوال: با سلام جناب آقاي دكتر ضمن تشكر از بابت وقتي كه در اختيار بيمارها ميذاريد. احتراما، خانم بنده مشكل كم كاري تيروئيد دارند كه با تجويز و مصرف داروي لووكسين، تيروئيدشون كنترل شده (TSH=2.11) ولي همچنان پرولاكتينشون بالا بوده و در آزمايش اخير 1050 نشون داده داروي كابرگولين براشون تجويز شده، با توجه به اينكه ايشون هر بعدظهر هم سردرد دارند آيا ميشه به اين نتيجه كه بالا بودن پرولاكتين ايشون حتما به خاطر وجود تومور تو هيپوفيزه ؟ ( براي انجام ام آر آي هم نوبت گرفته شده ولي يكم طول ميكشه) باتشكر
پاسخ :
سلام و ادب
 
سطح پرولاکتین 1050بخ معنای وجود آدنوم هیپوفیز ، از نوع ترشح کننده پرولاکتین است ،،که حتما باید ام ار ای هیپوفیز و بررسی میدان بینایی انجام شود
partial birth abortion non surgical abortion pill free abortion pill
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
implant for alcoholism go vivtrol
متن سوال: سلام ممنون بابت پاسخگویی شما من قاعدگی های نامنظم دارم .و اختلات شدید خلق و خو .همچنین رشد موهای زاءد .بعد از آزمایش متوجه شدم میزان پرولاکتین من 657 بود و مشکل تیروید هم نداشتم . به دکتر زنان مراجعه کردم .فقط به من 8 عدد قرص کابولین 0.5 دادند . من ام آی آر ندادم به نظر شما امکان داره منم مشکل غده هیپوفیز داسته باشم ؟آیا لازمه ام آی آر بدم یا خوردن این قرص ها کافیه . من 2 سال ازدواج کردم . قصد باردار شدن هم دادم .
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
 
مجدد پرولاکتین را چک گنید ، اگر از 200بیشتر بود ، حتما ام ار ای هیپوفیز ،و ازمون میدان بینایی انجام شود
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
متن سوال: جسارتا اصلاح شده ی سوالم : جناب آقای دکتر ، با سلام مجدد و تشکر از پاسختون، همسر بنده تحت ام آر آی قرار گرفتند و همونطور که کاملا صحیح تشخیص داده بودید، ایشون تو سمت چپ هیپوفیزشون میکرو آدنومای 4mm از نوع ترشحی دارند، سوال این بود که الان ایشون با توجه به سردردهاشون حتما باید جراحی بشن و یا با مصرف همین داروی کابرگولین امکانش هست آدنوم رفع بشه، و اینکه اگه جواب مثبته، برا ، علترفع آدنوم معمولا چه مدت باید دارو بخورند؟ بینهایت ممنونم
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
پاسخ :
سلام وادب
در مرحله نخست ، مصرف کابرکولین یا همان داستینکی ، و افزایش آن همراه با چک سطح پرولاکتین ، با هدف کاهش پرولاکتین به کمتر از 50 و افزایش تدریجی دارو تا 5تا 6عدد در هفته است
در صورت عدم بهبود سردرد با کاهش پرولاکتین
علت سردرد ، یا میگرن و یا سردرد استرسی است ، که باید جداگانه درمان شود
abortion pill cost activeslo.com how are abortions performed
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
متن سوال: باسلام خدمت شما،زنی۳۷ساله هستم غده هیپوفیزمو دوسال پیش در لندن عمل کردم بخاطر داشتن غده خوش در هپوفیز اما بعداز اون تحت دارو درمانی قرار گرفتم به علت کم کاری غده تیریوید ودوران قاعدگی.متخصص فته باید تا اخر عمر قرص مصرف کنم ایا این امکان وجود داره که باگذشت ژمان غده تیروید به علت جراحی مجددا کار خود را درست انجام دهد باتشکر
partial birth abortion what is an abortion pill free abortion pill
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
low dose naltrexone side effects does naltrexone help with withdrawal naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
ایراد از غذه هیووفیز است ، که ترشح هورمون محرک هیپوفیز را از دست داده ، لذا تا پایان عمر باید لووتیروکسین مصرف کنید
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
متن سوال: با سلام و عرض ادب اقای دکتر من اکنون 61 سال دارم. در سال 92به علت ادنوم هیپوفیز(اگرومگالی) جراحی انجام داده که در آن زمان IGF1 : 880بوده و اندازه توده 9میلیمتردر این مدت تحت فوق تخصص غدد بودم تا اینکه مجددا540=IGF1شد دکتردرخواست MRIدادن که نتیجه این بوده: Finding: Post-operative changes of sella and associated sella dysmorphia and partial empty sella noted. A left sided pitutary gland 5.2x2.9mm focus image 7 series 9 and image 69 series 8 seen. The infundibulum is at midline The optic chiasm is normal The normal signal voids of the included major intracranial vessels are preserved. Impression: Post-operative changes of pituitary gland and a left sided pituitary gland 5.2x2.9mm area could be pituitary gland residue. Continued surveillance is suggested. البته دکتر غدد گفتن جراحم جوابMRIراببینن تا من دارو را شروع کنم ولی چون دکترجراحم درحال حاضر ایران نیستند میخواستم نظر شما را بدانم  درضمن من در شهرستان زندگی میکنم با تشکر فراوان از لطف شما
voltaren 75 voltaren im voltaren im
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
how abortions are done how much does it cost for an abortion my abortion story
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
implant for alcoholics blog.dotnetnerd.dk naltrexone patient information
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
موارد ذیل را چک کنید
1_IGF1
2_Prolactin
,
و نیز
تست سطح هورمون رشد ، دوساعت بعد از دریافت صد گرم گلوکز
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
metoclopramid mire jo ogrygninghvor.site metoclopramid medscape
متن سوال: باسلام و خداقوت الان حدود 10 ساله که میکروآدنوم هیپوفیز دارم که در سمت راست گزارش میشه دو فرزند دارم از دارودرمانی خسته شدم عوارض داستینکس بیشتر از درمان عوارضش رو روی بدنم نشون میده میتونم جراحی کنم درضمن 35 ساله هستم و فرزند دومم 3 ماهه هست و شیر میدم ممنون میشم پاسخ بدید
voltaren 75 voltaren im voltaren im
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
پاسخ :
سلام و ادب
 
سطح پرولاگتین و ام ار ای هیپوفیز باید بررسی بشود ، و در صورتی سطح پرولاکتین کمتر از 20است ، می توانید میزان مصرف دارو را کمتر کنید
vermox spc bioselect-us.com vermox
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
naltrexone side effects weight loss what is naltrexone hydrochloride used for can you get high on naltrexone
متن سوال: با سلام و عرض خسته نباشید. من مبتلا به آرنولد کیاری هستم. به نظر شما تا چه زمانی می توانم انجام عمل جراحی را به تعویق بیندازم؟ و آیا در ایران جراحی آرنولد کیاری به صورت آندوسکوپی انجام می شود؟
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
پاسخ :
سلام و ادب
 
اگر دچار علایمی مثل ، اختلال بلع ، اختلال شنوایی ، حملات قطع تنفس هنگام خواب نشده اید ، می
توانید بیماری را به تعویق بیندازید
اگرچه بهتر است هر چه زودتر عمل کنید
نیز، جراحی آندوسکوپی در موارد خفیف بیمار انجام میگیرد ، گه در ایران قابل انجام است
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: سلام آقای دکتر.بنده دچار ادنوم هیپوفیز با اندازه 33*31*25میلی متر شده ام که از نوع بالابرنده tshتیروییدی می باشد.طبق نظر پزشک متخصص غدد احتمال بوجود آمدن طوفان تیروییو دی دز حین عمل وجود دارد.فعلا بطور موقت تجویز متی مازول تجویز شده تا مورد در کمیسیون پزشکی مطرح گردد.خواهشمند است در این خصوص راهنمایی نفرمایید.با تشکر
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
abortion pill procedure surgical abortion having an abortion
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
در صورتی عامل پرکاری تیرویید شما آدنوم هیپوفیز باشد ، که جز موارد نادر است ،،قطعا بغید جراحی شود
naltrexone link implant for alcoholism
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
متن سوال: سلام ازمایش پرولاکتین حتما باید صبح انجام بشه؟
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام و ادب
 
صبح در شرایط آرامش
thyrax dosering mipnet.dk thyrax duotab
abortion pill cost abortion places how are abortions performed
vivitrol and alcohol link naltrexone for pain
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: با عرض سلام مجدد و تشکر بابت پاسخگویی آقای دکتر اگه دیگه نخوام دارو درمانی کنم خطری داره و اینکه نمیتونم جراحی کنم؟ عوارض جراحیش زیاد هست؟ واینکه داستینکس رو شروع کنم شیرم قطعا قطع میشه
vermox spc bioselect-us.com vermox
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
fexofenadin bewertung fexofenadin orifarm fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
بهترین راه انجام دارو درمانی و ادامه ان حداقل تا یک سال است
cialis online coupon cialis coupon free coupon cialis
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
naltrexone link implant for alcoholism
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: سلام.خسته نباشید.من به علت پرولاکتین بالا ام ارای دادم.درام ارای مشخص شد که دچار میکروادنوم۲میلیمتری هستم.من دوماهه زایمان کردم وبچه شیرمیدم.درصورتی که دکتر میگفت شمابااین پرولاکتین چطور باردارشدی!هیچ دارویی هم بهم ندادن.گفتن بعلت شیردهی نمیشه ازمایش پرولاکتین داد.بشدت هم مشکل بینایی دارم که ازمایش میدان دید برام دادن.میخواستم ببینم ایاتومور به این کوچکی میتونه روی بینایی من تاثیر بذار ویا خطری داشته باشه؟ واینکه نیاز به هیچ دارویی نیست؟ ممنون میشم پاسخ بدید
does naltrexone help with withdrawal naltrexone for opioid dependence low dose naltrexone anxiety
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
 در طی بارداری پرولاکتین تا شصت بالا می رود ، شما هیچ مشکلی ندارید ، و ادنوم موجود در هیپوفیز شما از نوع فاقد عملکرد است که از هر ده نفر یکی انرا دارد
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
implant for alcoholism does naltrexone work vivtrol
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: سلام و عرض ادب همسر بنده خانوم ٢١ ساله است كه مدت ١ سال است عادت نامنظم دارند يكماه است كه ترشح شير و كاملا عادت هستند و خون ريزي قطع نميشود با ازمايش مشخص به زاييده اي در سمت چپ هيپوفيز به اسم ادنوم شدن حالا سوال من اينه راه درمان چيست و اينكه ما بچه دار ميشويم يا خير با تشكر از شما و لطفتون
cialis online coupon coupons for prescriptions coupon cialis
how abortions are done average abortion cost my abortion story
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
پاسخ :
سلام و ادب
 
قدم نخست چک کردن سطح پرولاکتین است ، که احتمال زیاد بالا است ، و باید داروی داستینکس هفته ای یکی شروع کنید
بچه میشوید  حتما
naltrexone link implant for alcoholism
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
betamethason virkning betamethason gentamicin betamethason doping
متن سوال: با سلام مجدد.ممنون از پاسخگوییتون.جناب دکتر.ازمایش میدان دید من سالم بود.شما فرمودین دربارداری پرولاکتین به شصت میرسه اما پرولاکتین من درازمایش اوایل بارداری 250بود.دکتر جواب میدان دید روکه دیدن بهم قرص بوسپانکس(بوسپیرون)دادن.این قرص ربطی به میکروادنوم من داره؟واینکه گفتن هرچندماه یکبار باید ام ار ای بدم,ایا واقعا لازمه درصورتیکه شما میگید چیز خاصی نیست؟ممنون میشم پاسخ بدید,چون مصرف این قرص هم درشیردهی نمیدونم مشکلی داره یانه؟
vermox spc bioselect-us.com vermox
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
پاسخ :
سلام و ادب
 
بوسپرون ضد اضطراب است و ارتباطی به پرولاکتین نداره
شما میکرو ادنوما دارید ، و فقر چک هر چند ماه پرولاکتین کافی است
در صورتی میدان دید در دوران باردادچار مشکل شود ، انگاه نیاز کند مصرف دارو هستید
بهتر است حتی المقدور در دوران بارداری دارو مصرف نکنید
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما خانمی 41 ساله هستم حدود 55 روز است عمل ادنوم هیبوفیز و کیست در ناحیه سینوس ها انجام داده ام می خواستم سوال کنم سرما خوردگی و عطسه زیاد مشکلی ایجاد می کند یا نه.با تشکر
voltaren 75 voltaren bula voltaren im
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام و ادب
 
خیر ، فقط ترجیحا بهتر است عطسه های شدید نکنید
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
threatened abortion abortion clinics in los angeles late term abortion
ldn thyroid go ldn and autism
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: با سلام و عرض خسته نباشید من به تازگی خسته که میشوم دچار سر درد میشوم و زیر چشمانم پف سیاهرگ دیده میشود به طوری که در هر موقع روز انگار تازه از خواب بیدار شده ام ممکنه که مشکل از هیپوفیز باشه میشه لطفا من رو راهنمایی بفرمایید .سپاسگذارم
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
threatened abortion abortion clinics in los angeles late term abortion
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
ادنوم هیپوفیز باعث سردرد نمیشود
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
naltrexone read implant for alcoholism
vivitrol injection link naltrexone alcohol treatment
implant for alcoholics read naltrexone patient information
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
متن سوال: در ازمایشات هورمونی متوجه شدم پرولاکتین بالا 48 دارم در حالی که رنج نرمال 27 است حدود 4 عدد کابرلین مصرف کردم که در ازمایش مجدد تغییر نکرده بود در ضمن علامت بینایی ندارم تنها ترشح از سینه وچند ماه نازایی داشتم.دکتر تجویز ام ارای کردن ومن بینهایت میترسم بنظر شما لازمه ممنون میشم از لطفتون
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
پاسخ :
سلام و ادب
 
1_سطح هورمون تیروییدی را چک کنید
2_ام ار ای هیپوفیز انجام دهید
جای هیچ نگرانی نیست ، چون با دارو درمان میشود
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
متن سوال: با سلام و خسته نباشید.من خانم 41 ساله ای هستم که ماکرو آدنوم 11*13 دارم.و فقط قرص دپاکین و پرو پرانولول مصرف میکنم.جواب تمام آزمایشات و تست پریمتری هم نرماله.الان چند روز است که متوجه شده ام که باردارم.آیا ادامه بارداری امکان دارد یا باید سقط کنم.
vermox spc bioselect-us.com vermox
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
چون باردار شدید ، پس نوع ادنوم شما از نوع غیر عملکردی بوده ، نیاز به هیچ درمانی نیست
دتروهایی که مصرف می گنید مربوط به درمان سردرد میگرنی است
دپاکین در دوران بارداری مصرف نشود
lilly cialis coupons 2015 cialis coupon 2015 cialis coupon
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
low dose naltrexone side effects does naltrexone help with withdrawal naltrexone stories
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: با سلام در جواب mri من نوشته شده:partial empty sella یعنی چی؟
vermox spc bioselect-us.com vermox
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
threatened abortion abortion clinics in los angeles late term abortion
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
پاسخ :
سلام و ادب
 
مورد خاصی ندارد و در غالب موارد نرمال است ، فقط هورمونهای هیپوفیزی را چک گنید
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
متن سوال: سلام.اقای دکتر من سردردشدیدی پیداکردمصورتم باد کردروی چشم پف داشتم برج 7/94متوجه شدم پرولاکتینم 1300,والان برموکریپتین استفاده میکنم پرولاکتینم الان42هردوماه یه بار ازمایش میدم5سال ازدواج کردم تاالان هم باردار نشدم اما قاعدگیمو میل جنسیم وسردردام بهتر شده ام بعضی اوقات تاری دید دارم شاید روزانه یکی دو با ر وخیلی استرس دارم میترسم لطفا راهنماییم کنید, باتشکر
cialis online coupon discount prescriptions coupons coupon cialis
implant for alcoholism go vivtrol
naltrexone adverse effects how long does it take for naltrexone to work low does naltrexone
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
 
حتما ام ار ای هیپوفیز انجام دهید، پرولاکتین را چک گنید تا با مصرف دارو به سطح نرمال برسد ، و درمان را پیگیری کنید
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
implant for alcoholics read naltrexone patient information
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
ldn candida open naltrexone tab 50mg
متن سوال: با سلام و خسته نباشد ضمن تشکر از بابت صرف زمان ارزشمندتان برای بیمارن بنده 32 سال دارم و 8 ماه پیش عقد کرده ام ولی فعلا در شهری دور از همسرم زندگی و کار میکنم. میزان پرولاکتین خون من در برگه آزمایش 617.9 micIU/ml و سطح نرمان برای آن 102-496نوشته شده است. به علت سردرد سی تی اسکن مغز انجام دادم که در برگه گزارش به بزرگ شدن جزئی هیپوفیز و گشادی زین ترکی اشاره شده است. پزشکم متخصص مغز و اعصاب هستند و بروموکریپتین تجویز کرده اند و گفتند که مسئاله مهمی وجود مدار. حتی گفتند که نتیجه سی تی اسکن چیز مهمی نشان نمیدهد. خواهشمندم اگر امکان دارد بفرمایید آیا میزان پرولاکتین خیلی بالا و خطرناک است و دوم این که گشادی زین ترکی مربوط به همان افزایش اندازه هیپوفیز است یا مشکل جداگانه ای است؟ با تشکر مجدد از حسن توجه شما با احترام
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
پاسخ :
سلام و ادب
 
مجددا پرولاکتین را چک گنید ، اگر علایم ترشح شیر ندارید ، نیازربه هیچ درمانی نیست
lilly cialis coupons 2015 cialis coupon 2015 cialis coupon
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
متن سوال: باسلام وخسته نباشیدمن مدت یک سال هست که غده هیپوفیزوغده میکروآندوم دارم وداستینکس استفاده میکنم الان بعدازمصرف داروخیلی اذیت میشم واحساس میکنم تغییراتی درصورتم دارم
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
داستینکس عارضه ای ندارد
naltrexone link implant for alcoholism
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: با سلام و احترام. بنده دچار میکرو ادنوم و هاپر پلازی هیپوفیزم هستم.دچار حملات پانیک و اضطراب شدید هستم. پرولاکتینم 18.77 و igf 33.45 وacth 45.51 و کولتیزور 8 صبح 19.99 و خیلی کم کم کاری تیروئد دارم. شهرستان زندگی میکنم. چکار کنم بنظرتون؟ بنده متولد مهر 66 هستم
vermox spc bioselect-us.com vermox
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
پاسخ :
سلام و ادب
 
از نظر هورمونی هیچ مشکلی ندارید ، مساله تضطراب شما یک مشکل ارثی بوده، و نیاز مند درمان جدی دارویی و مشاوره روانشناسی است
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
متن سوال: با سلام.من ۲ سال پیش از طریق ازمایش هورمونی متوجه بالا بودن هورمون پرولاکتین شدم که بالای ۵۰ بود بعد از ۶ ماه مصرف دارو در هورمون کاهش پیدا نکرد و دکتر برای من ام ار ای نوشتن.نتیجه ام ار ای وجود یک میکرو ادنوم ۶ میلی متری بود با مصرف قرص داستینکس کاهش پیدا کرد و بعد از قطع آن شاهد افزایش هورمون بودیم.یه سالی است هیچ قرصی استفاده نکردم ولی سردردهای شدید در کف سر و چشمهام دارم آیا باید درمان رو از سر بگیرم؟
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
ادنوم هیپوفیز منجر به سردرد نمی شود، و باعث ترشح شیر و ناباروری می گردد، اگر پرولاکتین بالا دارید ، درمان دارویی را ادامه دهید ، ولی سردرد شما مشکل جداگانه ای است
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
difference between naloxone and naltrexone buy naltrexone online what is naltrexone for
naltrexone side effects weight loss what is naltrexone hydrochloride used for can you get high on naltrexone
متن سوال: با سلام خدمت شما. ب علت ریزش مو جلوی سرم ازمایش هورمونی دادم ک مشخص شد پرولاکتین بالا دارم 750. مشکل تیروئید نداشتم. قاعدگی منظم دارم ولی کمی ترشح شیر داشتم. یک ماه داستینکس هفته ای یک عدد مصرف کردم ک پرولاکتینم نرمال شد ولی دکتر گفت ادامه بده هفته ای نصف. سر دزد ندارم ولی چشمام ضعیفن. ایا ام ار ای لازماست یا نه؟و اینکه موهام نجدد در میان یا نه؟ با تشکر
nalpraxone low dose naltrexone uk naltrexone use
پاسخ :
سلام و ادب
 
شما ادنوم هیپوفیز دارید که باید درمان با داستینکس در یافت گنید
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
difference between naloxone and naltrexone buy naltrexone online what is naltrexone for
low dose naltrexone side effects does naltrexone help with withdrawal naltrexone stories
متن سوال: سلام اقای دکتر من از چند سال پیش دچار پرولاکتین بالا شدم به طوری که این اواخر چک کردم ۲۵۴۹ بود MRI هم دکتر درخواست داد با و بدون کنتراست هیچ ادنومی دیده نشده علایم گالاکتوره و عقب افتادگی منس هم دارم سردردهایه شدید ولی بدون کاهش میدان دید دارم که به نطر خودم میگرن هستش.درمان پیشنهادی شما چیه؟ خودم مزشک عمومی هستم و متاسفانه کشیکهایه شب زیادی داشتم
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
nalpraxone link naltrexone use
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
پاسخ :
س 
 
قدم نخست بررسی از نظر وجود علایم افزایش پرولاکتین است که در خانمخا عبلرتند از
گالاکتوره یا همان ترشح شیر از پستان
اختلا قاعدگی
و اختلالات جنسی
در صورت وجود علایم چک سطح پرولاکتین ، اگر عدد پرولاکتین بیش از پنجاه  تا شست  باشد و گمتر از دویست قدم بعدی بررسی هورمونهای تیروییدی است ، و اگر نرمال باشد ، انجام ام ار ای هیپوفیز
اگر بیش از دویست باشد ، قطعا در زمینه ادنوم است ، و نیتزی به ام ار ای نیست و قدم بعدی شروع درمان دارویی با داستینکس است
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
implant for alcoholics blog.dotnetnerd.dk naltrexone patient information
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
متن سوال: مـــــریـم: ا سلام.من ۲ سال پیش از طریق ازمایش هورمونی متوجه بالا بودن هورمون پرولاکتین شدم که بالای ۵۰ بود بعد از ۶ ماه مصرف دارو در هورمون کاهش ۰ نکرد و دکتر برای من ام ار ای نوشتن.نتیجه ام ار ای وجود یک میکرو ادنوم ۶ میلی متری بود با مصرف قرص داستینکس کاهش پیدا کرد و بعد از قطع آن شاهد افزایش هورمون بودیم.یه سالی است هیچ قرصی استفاده نکردم ولی سردردهای شدید در کف سر و چشمهام دارم آیا باید درمان رو از سر بگیرم؟
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
naltrexone adverse effects link low does naltrexone
does naltrexone work go naltrexone 3mg
پاسخ :
سللم و ادب
 
بالابودن پرولاکتین ، منجر به ترشح شیر ، ناباروری ، اختلالات قاعدگی میشود ، و سردرد شما هیچ ارتباطی به پرولاکتین ندارد
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
ldn candida open naltrexone tab 50mg
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
متن سوال: با سلام مجدد . من یک دوره داستینکس مصرف کردم. پرولاکتینم نرمال شد ولی دوره دوم دکتر دوز قرص را پایین اورد پرولاکتین دوباره بالا رفته. مشکل تیروئید ندارم. تا کی این مشکل ادامه دارد؟
abortion pill procedure surgical abortion having an abortion
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
پاسخ :
سلام و ادب
 
ام ار ای هیپوفیز انجام دهید
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
متن سوال: با سلام خدمت اقای دکتر من خانم 29ساله هستم که تازه متوحه ادنوم هیپوفیز شدم به علت زیادی پرولاکتین بالا با ام ارای مشخص شد. پلی کیستیک هم هستم چند ماهه دارو مصرف میکنم قصد بارداری اول داشتم . ایا با وجود تومور ادنوم امکان بارداری وجود دار؟ایا بچه به مشکلی برخورد میکنه؟ممنون از راهنماییتون
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
vivitrol and alcohol link naltrexone for pain
پاسخ :
سلام ووادب
 
بله حتما باردار میشوید ، فقط داروها را مرتب مصرف کنید و به محض بارداری بهتر است داروها قط شود
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
متن سوال: باسلام من حدود اسال کنه ماهه دارم کابرلین میخورم ودراین مدت قاعدگی منظم دارم وآدنوم از12میلی 10میلی شد من تاکی باید ادامه بدم و اندازه آدنوم چقدرشه میتونم بارداربشم؟
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
implant for alcoholics blog.dotnetnerd.dk naltrexone patient information
پاسخ :
سلام و ادب
 
ربطی به اندازه ادنوم ندارد ، وقتی پرولاکتین نرمال بشه ، تخمک گذاری انجام میشود و میتونید باردار شوید
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
متن سوال: با سلام و عرض ادب حضور شما.من در سال 86 آدنوم هیپوفیزم را از طریق بینی مورد جراحی قرار دادند و همه ی غده برداشته شد.الان که تقریبا 10 سال از عملم گذشته نیازی به پیگیری مجدد دارم.منظورم تینه که ممکنه دوباره آدنوم برام بوجود بیاد.الان مشکل تاری دید دارم ولی با زدن عینک کاملا برطرف میشه
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
alcohol blocker low dose naltrexone depression low dose naltrexone uses
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
بهتر است ازمایشات هورمونی هیپوفیز را انجام دهید ،
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
lilly cialis coupons 2015 cialis coupon 2015 cialis coupon
متن سوال: با عرض سلام و خسته نباشید: حدودا ۳ سال پیش پدرم آدنوم هیپوفیز داشتن و ایشان از این بیماری به هیچ وجه مطلع نبودن وبلاخره کار به اونجایی کشید که سر دردش همراه با استفراغ شروع شد و رسوندیم به بیمارستان و بعد آزمایشات کامل MRI پزشکان گفتن که آدنوم هیپوفیز داره باید هر چه سریعتر جراحی بشه و تب بیمار ۴۰ درجه بود و پزشک گفت چون دیگه دیر شده جراحی از بینی امکان پذیر نیست و باید از جمجه جراحی بشه و در نهایت بیمارو بردن اتاق عمل و جراحی کردن.الان دقیقا ۳ ساله که بیمار نه میتواند راه برود و نه میتواند حرف بزند و همش تو خونه بستری هستن و سمت راست بدنش کاملا بی حرکت میباشد و پزشک معالجشون گفتن بیماریش همراه با سکته بوده بخاطر همین بیمار چنین شرایطی دارد. حال سوالم از جناب آقای دکتر اینه بیمار تا چه زمان اینطوری می مانن یعنی چند سال طول خواهد کشید تا بهبودیشون به دست آورن ممنون میشم راهنماییم کنین پیشاپیش بخاطر پاسخ با ارزشتون بسیار سپاسگذارم و منتظر پاسخ سوالم هستم
پاسخ :
سلام و ادب
 
دوران بهبودی مغز بعد از اسیب مغزی بین شش تا حداکثر نه ماه است ، و متاسفانه بعد از این دوران دیگر بهبودی قابل توجهی وجود ندارد
threatened abortion abortion clinics in los angeles late term abortion
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
metoclopramid mire jo metoclopramid terapia metoclopramid medscape
متن سوال: سلام آقای دکتر خسته نباشید.من 27 سالمه 1 ساله ازدواج کردم.آزمایش که دادم پرولاکتینم 622 بود.ولی تیروئیدم نرمال بود.هیچ علائم پرموئی.اختلال قاعده وجنسی.ترشح شیر ندارم. ولی بعضی وقتا یکم چشام دردمیگیره .همینطور سرم وگردن. به نظرتون بهترین کارچیه؟خیلی نگرانم
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
fexofenadin bewertung zerstatningfor.site fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
قطعا ادنوم هیپوفیز دارید ، برای احتیاط و اطمینان ام ار ای هیپوفیز انجام دهید
تحت نظر پزشک جراح اعصاب و یا غدد ، قرص داستینکس هفته ای یک عدد را شروع کنید
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
متن سوال: سلام آقای دکتر.خسته نباشید.دختری هستم با25 سال سن و مجرد.پرولاکتین من خیلی بالاست 792.کیت آزمایشگاه تا500 هست.سردرد های شدیدی با تاری دید دارم.2 ساله داستنکیس مصرف میکنم ولی بعدقطع دارودوباره بالا می رود.مشکل تیروئیدهم ندارم.ترشح شیرهم ندارم ولی پریودم نامنظم هست.برام ام ار آی نوشتن.میخواستم بدونم بعدازدواج مشکلی در بارداری برایم پیش نمی آید.ممنون
does naltrexone work go naltrexone 3mg
nalpraxone go naltrexone use
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
پاسخ :
سلام و ادب
 
سردرد شما ارتباطی با هیپوفیز ندارد ، سردرد میگرنی دارید
برای ادنوم هیپوفیز ازمایشی در ازمایشگاهی که کیت ان حداکثر 20است انجام دهید ارسال کنید
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
naltrexone side effects weight loss blog.pelagicfm.com can you get high on naltrexone
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: با سلام خدمت دکتر بزرگوار بنده یک مرد ۳۸ ساله هستم که طبق تشخیص دکتر نورولوژیست میگرن دارم و طی انجام ام ار ای یک میکرو ادنوما ۵ میلی متری در هیپوفیز مشاهده شد و انجام آزمایشات هورمونی دادم که اوکی بود فقط پرولاکتینم ۲۵ است و گاهی دیدم دچار مشکل میشه بطوریکه برای چند دقیقه اطراف رو بدرستی نمیتونم ببینم خواستم بدونم آیا این مسئله بخاطر میکروادنومای است یا خیر و همچنین این میکرو آدنوما در من دچار مشکل خواهد شد یا خیر با تشکر
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
پاسخ :
سلام و ادب
 
هیچ مشکلی ندارید ، این میکروادنوم را هر کسی می تواند داشته باشد ، سطح پرولاکتین نرمال است ، علل مشکلات ، میگرن است
how abortions are done how much does it cost for an abortion my abortion story
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
naltrexone link implant for alcoholism
does naltrexone help with withdrawal link low dose naltrexone anxiety
difference between naloxone and naltrexone buy naltrexone online what is naltrexone for
متن سوال: سلام اگر پرولاکتین با دارو پایین نیامد چه باید کرد ؟با اینکه پرولاکتین خیلی بالا نیست اما با دارو پایین نیامده.
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
fexofenadin bewertung fexofenadin orifarm fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
اساسا این مورد واجد پرولاکتین بالا نبوده ، و نیازی به دارو ندارد
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
متن سوال: باسلام وعرض ادب.26ساله هستم وپارسال ب علت سردردهای نزدیک شقیقم وتاری ودردچشم چپ آزمایش پرولاکتین دادم که عددپرولاکتینم بالابودوپزشک ام آر هیپوفیزدرخواست دادند.نتیجه ام آر یک میکروآدنوم 5میلی بود.داروتجویزنشدبرام وگفتندهرشش ماه آزمایشو ام آرانجام شود.علائم بیماریم بهترشده بودوپرولاکتینم هم پس ازیک آزمایش نرمال شده بود ولی درحال حاضرشدت سردردم خیلی خیلی بیشترشده وهردوچشمم دردمیکنه وبخصوص چشم چپم که دردوسوزش وتاری وقرمزی مداوم دارد.ریزش موهام و ترشح شیر ازسینه دارم بااینکه یکسال است که فرزندم شیرنمیخوره.عادت ماهیانه ام هم خیلی شدیدوازنظرتعدادروزخیلی بهم ریختس.البته قبل ازبارداری تشخیص آندومتریوزیکونیم میلی پشت رحم داده شده بودو بافعالیت جنسی سردردم تاچندروزبعدازآن شدت میگیره.سوالم ازشما اینه که آیا این علائم به میکروادنومم مربوط میشه یاخیر.واگرمربوطه چه راهی پیشنهادمیکنید؟نیازبه تکرارام آر دارم یاخیر؟درضمن امکان داره که باوجودپرولاکتین نرمال میکروآدنومم رشد کرده باشه؟باتشکراززمانی که برای پاسخ به مامیگذارید
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
nalpraxone go naltrexone use
naltrexone side effects weight loss naltrexone adverse effects can you get high on naltrexone
low dose naltrexone side effects does naltrexone help with withdrawal naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
میزان پرولاکتین شما چند است؟
اگر از 50یا60بالاتر است ، ، توسیه شروع دترو ی داستینکس برای درمان ان دارم
ولی با ادنوم پنج میلی علت سردرد شما چیزی غیر از پرولاکتینوملا است ، سردرد میگرن و یا استرسی
 
abortion pill procedure surgical abortion having an abortion
naltrexone link implant for alcoholism
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
implant for alcoholism does naltrexone work vivtrol
متن سوال: با سلام خدمت آقای دکتر.مشکل مادرمن یه مقدار پیچیدست.از اینجا شروع شد که بخاطر بلز پالسی به دکتر مراجعه کردیم.تو همون دوران که فیزیوتراپی صورت انجام میدادن سردرد خیلی شدید از ناحیه ی پشت سر قسمت چپ و گردن داشتن.و چشمشون خیلی زیاد درد میکرد طوری که احساس میکرد داخل چشمش چیزی رفته.دکترشون گفتن بخاطره بلز پالسی و پلک نزدن هستش.بعد از مصرف قرص کوروتن و ساندوز و نیزوپرد مشکل سردردشون حل شده ولی الان تاری دید دارن.تو ام آر ای اول دکتر مشکوک شدن و دوباره ام آرآی انجام شد که الان گفتن آدنوم هیپوفیز_غیر پیشرفته ۶ میلیمتر(تو جواب آم آر آی اینطور نوشته) دارن.آزمایش خون انجام دادن که اسمشو متاسفانه نمیدونم دقیقا چی بود.مادرم رحمشو ورداشته و طرشح شیرم نداره.ینی تاری دید از اولش بخاطره همین بوده؟ممکنه برای بیناییشون مشکلی ایجاد شه؟؟؟؟.خیلی خیلی نگران هستم.ازتون خواهش میکنم بگین با توجه به این توضیحات من مشکل خطرناکی هست؟با دارو حل میشه؟خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
پاسخ :
سلام و ادب
 
ادنوم هیپوفیز در درجه نخست باعث اختلال میدان بینایی می شود ، و لذا تمامی علل ناری دید برای بیمار شما بلید چک شود
توصیه بنده ، مراجعه به چشم پزشک و بررسی تست میدان بینایی و مشاهده ته چشم است
در ضمن انجام ازمایش سطح پرولاکتین ،و تست تیروییدی است
free abortion clinics in chicago stop abortion what is a scraping of the uterus
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
متن سوال: باسلام وادب.چهل ساله هستم.علایم یاءسگی زودرس ندارم.ولی fshم 157 هست.با ام.آر.آی متوجه میکروآدنوم 3میلی شدم.متخصص غدد دارویی نداد.سردرد و سرگیجه و تاری دید دارم وپریودمم قطع شده بخاطر fshبالا...لطفا بفرمایید چه دارویی با چه دوزی مصرف کنم. بعضی معتقد بعمل هستند...چه کنم؟؟ درپناه حق سلامت باشید
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
ldn thyroid go ldn and autism
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
پاسخ :
سلام و ادب
 
سایر ازمایشات هیپوفیزی ، مخصوصا پرولاکتین را انجام دهید
ولی ادنوم شما از نوع غیر عملکردی است ، وونیاز به هیچ اقدامی نیست
لذا سردرد شما با این ادنوم مرتبط نیست
how abortions are done average abortion cost my abortion story
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
naltrexone link implant for alcoholism
metoclopramid mire jo ogrygninghvor.site metoclopramid medscape
متن سوال: سلام آیا ادنوم هیپوفیز میتواند منجر به ترشح بیش از حد کورتیزول شود؟ و این افزایش در ازمایش خون مشخص میشود؟
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
implant for alcoholics read naltrexone patient information
پاسخ :
سلام و ادب
 
بله می تواند ، که منجر به بیماری کوشینگ میشود
در این بیماری فرد بسیار چاق می شود ، دچار افزایش قند و چربی می گردد
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
متن سوال: سلام و خسته نباشید من چند سالی هست که میکرو آدنوم دارم چند مدت داستینکس مصرف میکردم تنها علایمی که داشتم گالاکتوره بود هیچ مشکلی نداشتم باردار شدم و الان 7 ماهه به بچه م شیر خودم رو میدم و به پزشک مراجعه نکردم این مدت فقط یه چند روزی سردرد دارم ساید دلیلش این نباشه فقط نگرانم که آیا شیردهی باعث افزایش سایز آدنوم میشه یا نه؟
how abortions are done uterus scrape procedure my abortion story
پاسخ :
سلام و ادب
 
هیچ ارتباطی به شیردهی ندارد
فقط سطح پرولاکتین را بعد اتمام شیردهی چک کنید
 
متن سوال: سلام و خسته نباشید من سال قبل بخاطر اختلال قاعدگی و پرولاکتین بالا متوجه میکروآدنومم شدم. خاستم بدونم این میکرو ادنوم ممکنه حالت متاستاز به بقیه بدن داشته باشه اصلا آیا سرطان محسوب میشه؟ و با درمان داستینکس ممکنه بزرگتر بشه تومور؟
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
پاسخ :
سلام و ادب
 
مثل پرکاری و بزرگ شدن تیرویید است ، که داروی ان داستینکس است ، و بهیچ وجه سرطان نیست
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
متن سوال: سلام حدود 3 سال است به علت مشکلات هورمونی به متخصص زنان مراجعه کردم یک سال تشخیص دادن تیروئیدم پرکاره ودارو مصرف کردمو 2 سال هم قرص های هورمون زنانه مصرف کردم یک دوره کابرگولین مصرف کردمو ام ار ای هم سالم بوده ولی پرولاکتینم در حال افزایش هست وبه 2000 رسیده چه کار کنم خواهشاً زود تر جواب بدید. ممنون
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
پرولاکتین 2000یعنی ، ادنوم هیپوفیز دارید ، 
تا پنج عدد داستینکس در هفته میتوانید مصرف کنید
در ضمن مجدد ، ام ار ای با تزریق هیپوفیز انجام دهید
pro and cons of abortion abortion clinics in baltimore how much abortion cost
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
متن سوال: با سلام خواهر زاده ام یکسال پیش یکباربرای افزایش قد به دستور پزشک هورمون رشد(تقریبا 30 امپول نوردیلت بصورت زیر جلدی) استفاده کرده اند اما یکباره دچار کاهش وزن، تکرر ادرار شدند و نتایج ازمایش قند خون نشان داد که مبتلا به دیابت نوع 1 شدند و برای درمان انسولین تجویز شد و اکنون 4 نوبت در هر 24 ساعت انسولین تزریق می کنند. اما دکتر برای ایشون MRI نیز انجام دادند که پزشک تشخیص وجود کیست در غده هیپوفیز دادند. البته آزمایش پرولاکتین، FSH، LH و TSH هم انجام دادند که سطح LH نمونه خون 1/9 بود و بقیه همه در نرمال رنج بودند. ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید.
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
lilly cialis coupons drug discount coupons 2015 cialis coupon
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
تمامی این موارد مربوط به تزریق هورمون رشد است ، و جای نگرانی و بررسی هورمونی وجود ندارد
prescription savings cards discount prescription drug cards cialis coupons from lilly
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
متن سوال: با سلام ممنون از پاسخگوییتون بیس پنج ساله هستم و مجرد از پانزده شانزده سالگی متوجه اشیایی شناور داخل چشم شدم ولی خیلی کم بودن طوری که با میکروسکوپ میدیدم ولی دوستام چیزی نمی دیدم بخاطر بالا بودن تری گلیسیرید دکتر جم فیبروزیل تجویز کردن با مصرف داروها تشدید شده این مشکل بیناییم البته قبل اینم زیاد بوده ولی با دارو کاملا متوجه که بیشتر شده پریودم منظم بوده ولی با مصرف دارو چهار روز فاصله انداخت و دیر تر پریود شدم هماتوکریت مرزه دکتر دوباره آزمایش نوشتن بنظر شما باید سطح پرولاکتین هم بررسی نیشد؟یا همین به تاخیر افتادن پریود نشون دهنده ی بالا بودنشه؟ دکتر تست تیرویید نوشتن سردردهای وحشتناک تو قاعدگی دارم روز اول معمولا اولش خیلی خوشحال بودم دارم به نتایجی درمورد مشکل چشمام میرسم چون خیال میکردم ممکنه به سفلیس و ... ربط داشته باشه خیال میکردم ممکنه تو کودکی از طریق خون آلوده شده باشم وی دی ار ال و اف تی ا دادم منفی بود حتی میخاستم آزمایش مایع نخاعی هم بدم چون خودم مشکوک به بالا بودن فشار مغز یا سفیلیس بودم ولی ی سری مطلب خوندم در مورد هیپوفیز نگران تر شدم بنظر شما مشکل من هیپوفیزیه؟جراحی درمان مناسبیه؟مشکلات بعد از جراحی چیه؟یا با دارو احتمال درمان هس؟اصلا چرا دکتر سطح پرولاکتین بررسی نکردن راستی همون شونزده سالگیم آزمایش توکسو داده بودم مثبت بود ازم پرسیدم حامله ای؟بقدری ترسیدم پیگیری نکردم پارسال سه بار دوباره است دادم برا توکسو منفی بود نه عفونت فعلی نه عفونت سابق ممنون میشم در مورد مشکلم نظر بدین سپاس
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام و ادب
 
وجود اشیای شناور در دید یک مشکل صرفا چشمی است و توصیه بنده مراجعه فقط به چشم پزشک است و ارتباطی به هیپوفیز ندارد
سردردهای شدید هنگام قاعدگی ، میگرنی است، مطلب سردرد میگرنی را مطالعه بفرمایید
هیچ ارتباطی به پرولاکتین ، توکسو ، و سیفلیس مدارد
prescription savings cards x-race.se cialis coupons from lilly
vivitrol injection link naltrexone alcohol treatment
naltrexone adverse effects how long does it take for naltrexone to work low does naltrexone
متن سوال: با سلام و خسته نباشید من دوسال میشه که پرولاکتینم بالاست.قرص کابرگولین مصرف کردم.مدتی پایین اومد،اما در حال حاضر نه ماه میشه که پایین نمیاد.قرصمو زیاد کردن.اما نتیجه معکوس میده و روز به روز بیشتر میشه
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
پاسخ :
سلام
 
اگر عدد پرولاکتین در آزمایشکاهی که حداکثر نرمال آن ۲۰است,از 200بیشتر باشد،حتما ام ار ای هیپوفیز انجام شود ، ولی اگر از این میزان کمتر است ، هورمونهای تیروییدی چک شود
 
threatened abortion abortion at 16 weeks late term abortion
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
does naltrexone work go naltrexone 3mg
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: با سلام حدود دو سال است مشکل دیابت بی مزه گرفتم mri هی÷وفیز انجام دادم نوشته مشکوک به میکرو آدنوم چه کار باید انجام بدهم با س÷اس
free abortion clinics in chicago miscarriage pill what is a scraping of the uterus
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
 
سطح پرولاکتین را ارسال بفرمایید؟
threatened abortion cambo-rugby.com late term abortion
alcohol blocker onlineseoanalyzer.com low dose naltrexone uses
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
متن سوال: باسلام و خسته نباشید بنده بمدت ۶ سال است که مشکل پرولاکتین بالا دارم و در ام آر آی آدنوم ۴ میلیمتری دیده شد..داستینکس مصرف میکنم و با قطع قرص دوباره پرولاکتین بالا می رود.. بعد از زایمان دچار کم کاری تیرویید شدم و ۲سال بعد از مصرف قرص کمکاری تیروییدم کامل بهبود پیدا کرد و دیگر قرص مصرف نمیکنم..ولی مشکل پرولاکتین بالاهمچنان برقرار است ولی آدنوم برطرف شده. سوالی که دارم آیا مشکل بالا‌بودن پرولاکتین همیشگی است؟ گاهی بعد از مصرف قرص تا ۴-۳ روز سردرد بسیار شدید دارم از پشت سر تا روی چشمها. آیا این عارضه قرص است؟
naltrexone link implant for alcoholism
پاسخ :
سلام و ادب
 
قدم نخست ، بررسی علت بالا بودن پرولاکتین است ، چراکه کم کاری میتواند منجر به این عارضه گردد ،،لذا حتما کم کاری درمان و سپس پرولاکتین ازمایش شود
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
متن سوال: با عرض سلام و ادب خدمت شما من پرولاکتین بالا داشتم 194 بود و کابرگولین مصرف کردم 6ماه و هم عادت ماهیانه ام منظم شد و پرولاکتینم پایین اومد بعد از 5ماه قطع قرص پرولاکتین تا 400 بالا رفت و ام ار ای تشخیص ادنوم 12×8 میلی متر رو دادن ممنون میشم راهنماییم کنید.
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
 
حتما مصرف کابرگولین را حداقل بمدت دو سال ادامه دهید تا پرولاکتین در محدوده نرمال ازمایشگاهی قرار گیرد
دارو را قط نکنید
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: باسلام وعرض خسته نباشید.پسرم 9سال و8ماه سن دارد.مدتی استروی بینی اش جوش زده وموهای زیربغل رشدکرده. به فوق تخصص غددمراجعه کردم دستورmriو رادیولوژی وآزمایش داده شد .نتیجه mriوجودمیکروآدنوم به ابعاد4و5میلی متردرهیپوفیزبوده که باتوصیه ایشان به جراح مغزواعصاب مراجعه کردم.جواب دادندچیزمهمی نیست.برو1سال دیگه بیا.ولی من نگران وضعیت فرزندم هستملطفا راهنمایی بفرمایید.
naltrexone link implant for alcoholism
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
does naltrexone help with withdrawal link low dose naltrexone anxiety
nalpraxone go naltrexone use
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
پاسخ :
سلام و ادب
 
بلوغ زودرس از مواردی است که مر بوط به اختلال هورمونی در فوق کلیه می بلشد ،و ارتباطی به هیپوفیز ندارد
ازمایشهای زیل انجام شود
17oh progestron
free testosterone
DHEAS
prolactin
11ohdeoxycortisine
به پزشک غدد دیگری مراجعه کنید ، مثلا دکتر نخجوانی که مطبشان سر خیابان جم هست
abortion pill procedure story of abortion having an abortion
naltrexone injectable naltrexone implant for alcoholism
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
naltrexone pellet side effects go naltrexone overdose
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
metoclopramid mire jo metoclopramid terapia metoclopramid medscape
متن سوال: سلام برادرم ماکروآدنمای پرولاکتینما 12*7 دارد و تازه متوجه شدیم، دکتر غدد براشون داستینکس 0.5 هفته ای 3تا تجویز کرده، اما درد سر پس از هر دونه قرص تا 48 ساعت خیلی خیلی شدید و به صورت قطع و وصل شدن ادامه دارد. آیا بهتر نبود با دوز پایین و یا تعداد روز کمتر شروع بشه و بعد زیاد شود?
پاسخ :
سلام و ادب
 
هفته نخست ، یک عدد
هفته بعدب دو ، سپس سه عدد،و سپس پرولاکتین را چک کنید
implant for alcoholism go vivtrol
متن سوال:
متن سوال: باسلام وارادت... الهی هرچه از خداوند میخواهید حاجت روا شید دکتر بزرگوار مهربان. چهل ساله هستم. علایم یاءسگی زودرس ندارم.ولی fshم 66 هست. با ام.آر.آی متوجه میکروآدنوم 3میلی شدم.متخصص غدد دارویی نداد. پرولاکتینم نرمال ولی هورمون ( IGF-1 ) من 280میباشد.میدان دیدم وسایر موارد نیز سالم است. ولی اخیرا بخاطر fsh بالا پریودم قطع شده. چه دستور میفرمایید.درپناه حق سلامت باشید.متشکرم
naltrexone link implant for alcoholism
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
پاسخ :
سلام و ادب
 
میکرو آدنوم فوق یافته طبیعی است ، و نیازی به هیچ اقدامی ندارید 
naltrexone read implant for alcoholism
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
ldn candida blog.bjorback.com naltrexone tab 50mg
متن سوال: سلام و خسته باشید مردی هستم 32 ساله من مبتلا به تومور کرانیوفانژیما بودم و عمل شدم و کل غذه هیپوفیز برداشته شده آیا با مصرف هورمون میتوان بچه دار شد ؟ و آیا بچه نرمال خواهد بود یا ...
naltrexone link implant for alcoholism
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
پاسخ :
سلام و ادب
بله میتوانید بچه دار شوید ، و بچه هم طبیعی خواهد بود ، ولی بهتر است تا پایان مراحل درمان اقدام نکنید
pro and cons of abortion kassenaar.com how much abortion cost
متن سوال: سلام خسته نباشین,نامزدم عمل غده ی هیپوفیز با تومور کرانیوفانزیوما شده,دکتر براش هورمون تجویز کرده که چند ماهی هست که تزریق میشه,میخواستم بپرسم که این امپول های هورمون طی درازمدت اگه مصرف بشه؟تو اینده موجب اختلال زهنی و عقب ماندگی بچه نمیشه؟
lilly cialis coupons x-race.se 2015 cialis coupon
vivitrol injection naltrexone psoriasis naltrexone alcohol treatment
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
پاسخ :
سلام و ادب
 
خیر
abortion pill procedure where to get the abortion pill having an abortion
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
متن سوال: سلام خسته نباشی اقای دکتر من ۲۹سالم مجرد. پرولاکتینم ۲۶بوده اومده ۱۴بعد۱۶الان ۱۹شده بدون مصرف دارو دراین رنج تغییر میکند.کاهش میل جنسی و مشکل نعوظ دارم .تستسرونم هم روی مزه بنطرتون مشکل چیه
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
پاسخ :
سلام ووادب
 
ربطی به پرولاکتین شما ندارد
با یک متخصص مجاری ادراری مشورت گنید
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
متن سوال: سلام آقای دکتر،من 21 سالمه و بطور اتفاقی درازمایش خون متوجه شدم که پرولاکتینم 79 بود و به متخصص زنان مراجعه کردم ازمایش پرولاکتین رو برام تکرار کردن درهمان ازمایشگاه، روز اول دوره ی ماهیانه 35 شده بود قاعدگی نامنظم و تخمدان پلی کیستیک دارم و اختلالات شدید رفتاری ازمایش تیروئید هم نرمال بود آیا نیاز هست که ام آر ای انجام دهم؟ بابت اینکه تومور داشته باشم خیلی نگران هستم.
implant for alcoholism go vivtrol
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
خیر نیازی نیست، فقط پلی کیستیک را درمان گنید
vivitrol and alcohol link naltrexone for pain
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis naltrexone hydrochloride 50 mg ldn for ulcerative colitis
naltrexone adverse effects naltrexone without a prescription low does naltrexone
naltrexone pellet side effects blog.pelagicfm.com naltrexone overdose
متن سوال: سلام پسر دوارده ساله دارم براي بلوغ زودوس ام ار اي انجام داديم متوجه شديم ميكرو ادنومهاي ٣ميليمتري داردلطفا راهنمايي كنيد كه دارويي دارد يا اينكه ما بايد چكار كنيم م
low dose naltrexone side effects go naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
با مرتجعه به پزشک غدد ، انزیمهای فوق کلیه را چک کنید ، از جمله داروهای برای درمان این مشکل و اسپیرونولاکتون است
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
متن سوال: سلام اقای دکتر من ادنوم هیپوفیز داشتم و یک ماهه پیش عمل کردم بعد عمل چشم چپم دید ندارد اصلا آیا این خوب می شود یا نه ممنون
پاسخ :
سلام و ادب
یک دوره کورتون شرو کنید
روزی یک عدد قرص پرنیزون 50 ، همراه با یک داروی معده ، مثل امپرازول ، برای مدت کوتاه ده روز
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
does naltrexone work go naltrexone 3mg
متن سوال: سلام آقای دکترمن آزمایش پرولاکتین دادم وبرام نوشته 875 قبلا هم سیتی اسکن انجام دادم جوابش نرمال بود ومشکلی نداشتم وچندسالی هم هست که سردردواختلالات بینایی هنگام سردرد دارم که دکتربهم گفت مشکلی نیست میخواستم بدونم آیا مشکل پرولاکتین دارم ؟تست fsh هم نرمال بوده و دوساعت ازخوابم هم نگدشته بود و شک عصبی هنگام آزمایش داشتم وکلا آدم استرسی شدید هستم آیا آدنوم هیپوفیزدارم؟
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
پاسخ :
سلام و ادب
 
کیت از مایشگاهی که به ان مراجعه کردید ، میزان طبیعی ان چند بوده است؟؟
does naltrexone help with withdrawal s467833690.online.de low dose naltrexone anxiety
متن سوال: سلام من یک ماه از سردرد شدید ب دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم ایشون بعد از معاینه تشخیص سردرد عصبی. تنشی دادن.اما بعد از آزمایش متوجه شدم پرولاکتین 44و میکرواندوم 5میلی متری دارم.آیا سردرد من ب خاطر این بیماری هس???
injections for alcoholics to stop drinking site lowdosenaltrexone
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
fexofenadin bewertung fexofenadin orifarm fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
خیر ، ادنوم هیپوفیز اگر بزرگ باشد منجر به سردرد می شود ، در ضمن ، سردردهای خیلی شدید غالبا زمینه میگرنی دارد
injections for alcoholics to stop drinking low dose naltrexone psoriatic arthritis lowdosenaltrexone
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
متن سوال: میزان طبیعی 555بود
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
naltrexone adverse effects how long does it take for naltrexone to work low does naltrexone
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
ldn candida open naltrexone tab 50mg
nalpraxone go naltrexone use
پاسخ :
سلام و ادب
 
میزان پرولاکتین خیلی بالا نیست
مجدد ، سطح پرولاکتین ، وونیز هورمونهای تیروییدی را چک گنید
how long does naltrexone work site who makes vivitrol
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
ldn candida open naltrexone tab 50mg
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: با سلام وعرض ادب جناب آقاي دكتر من داراي دختري 18ساله ميباشم كه چندي پيش از طريق آزمايشي كه توسط متخصص غدد صورت گرفت متوجه شديم كه هرمون هيپوفيز ايشان ترشعات نرمالي نداردلذا پزشك معالج دستور به گرفتن MIRدادند كه در نتيجه ريپورت هيچگونه توموري در هيپوفيز مشاهده نشد .ولي اندازه غده هيپوفيز بزرگ تر از حد نرمال است . خواهشمند است جهت ادامه درمان راهنمائي فرمائيد . با كمال تشكر
injections for alcoholics to stop drinking naltrexone mechanism of action lowdosenaltrexone
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
پاسخ :
سلام
 
میزان هورمونهلی هیپوفیزی و تیروییدی چند است ، مخصوصا پرولاکتین
vivitrol and alcohol tymejczyk.com naltrexone for pain
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
naltrexone side effects weight loss what is naltrexone hydrochloride used for can you get high on naltrexone
متن سوال: سلام اقای دکتر خسته نباشین.خواهرم 21 سالشه تازگیا سر گیجه و سردرد شدیدی داشتن بردیم عکس ام ار ازش گرفتیم گوشش هم وز وز میکند حالت تهوع هم دارد شنوایی اش گوش راستس هم کم شده .خواهشا میخواستم نظرتونو بدونم
alcohol blocker open low dose naltrexone uses
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
ldn candida where to get naltrexone naltrexone tab 50mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
ام ار ای مغز انجام دهید
implant for alcoholics blog.dotnetnerd.dk naltrexone patient information
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
متن سوال: باسلام و وقت بخیر خواهر من به دلیل کوتاه بودن مدت پریود آزمایش خون داد و متوجه شدن که سطح پرولاکتین بسیار بالاست..درحدود ۱۳۰۰ ..MRI انجام شد و مشکلی در MRI دیده نشد..قرص داستینکس روبه مدت ۶ ماه مصرف کرد و حالا آزمایش خون و MRI رو تکرار کرده هورمون پرولاکتین خیلی پایین اومده در حدود0.7 شده اما یه میکروآدنوم ۲میلی در غده هیپوفیزش دیده شده..نظرتون رو میخواستم بدونم
implant for alcoholism does naltrexone work vivtrol
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
پاسخ :
سلام و ادب
دارو را تا دو سال ادامه بدید ، فقط دوز دارو را کاهش دهید تا حدی که پرولاکتین حدود 15تا 20باشد
 
fexofenadin bewertung zerstatningfor.site fexofenadin antihistamin
متن سوال: سلام دکتر خسته نباشید خانم 41 ساله هستم سال 81 یه زایمان داشتم بعد از اون هیچ وقت پریود های من منظم نشد هرچی هم به پزشک مراجعه کردم خوب نشدم تا وقتی که دارومصرف می کردم منظم بودم بعداز دارو دوباره یا دیر به دیر می شدم یا تو یه ماه دوبار می شدم البته بیشتر دیر به دیر میشدم تا سال 90 منو فرستادن ام ار ای برای تومور هیپو فیز ولی جواب نرمال بود ولی تشخیص دادن من هم کم کاری تیروعید دارم هم پرولاکتینم بالا س یه مدت داروی کم کاری تیروعید بهم دادن بعد سال 93 دوباره ازمایش دادم پرو لاکتینم خیلی بالا بود حدود دوهزار خورده ای بود دوباره ام ار ای انجام دادم این بار تومور هیپوفیز سه میلی نشون داد دکتر داروی کابر گولین وبا کم کاری تیروعید برام تجویز کرد دوباره سال 94 ام ار ای انجام دادم جواب نرمال بود ولی دکتر دارو را ادامه داد تا وقتی که من دیدم با این که کابر گولین می خورم بازم پریود نمیشم به پزشک مر اجعه کردم دوبار ازمایش منو تکرار کرد بعد تشخیص داد که من یاعسه گی زود راس گرفتم گفت دیگه داروی شما از این به بعد فرق می کنه دیگه نباید کابر گولین بخوری مادیگه با پرولاکتین بالای شما کاری نداریم فقط باید سالانه ام ار ای انجام دهی بهم داروی کم کاری تیروعیدو با استروژن پروژسترون تجویز کرد این دارو برام نساخت پاهام ورم کرد دوباره رفتم پزشکدارو رو عوض کرد ال دی برام تجویز کرد دوباره سال 95 ام ار ای انجام دادم بازم جواب نرمال بود بازم دکتر داروی کابر کگولینو بهم تجویز نکرد فقط داروی کم کاری تیروعیدو با ال دی برام نوشت گفت باید اینارو ادامه بدی ولی من ام ار ایمو پیش مغزو اعصاب بردم اون گفت جوابت نرماله ولی تو عکست هنوز تومور هستش تو باید هر شش ماه ام ار ای بشی من خیلی نگران شدم اگه تومور هستش پس چرا جواب نرمال میشه ایا تشخیص دکتر من درسته من چون که یا عسه شدم نباید کابر گولینو بخورم اگه من دارو نخورم این تومور بزرگ نمیشه ایا این تومور با کابر گولین کلا از بین میره یا نه بعد من تا چند سال باید ام ار ای انجام بدم خواهش می کنم منو راهنمایی کنین خیلی نگرانم
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
how long does naltrexone work read who makes vivitrol
nalpraxone low dose naltrexone uk naltrexone use
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
1_انجام اینهمه ام ار ای لزومی ندارد ، حتی یک فرد عادی ممکن است ادنوم هیپوفیز داشته باشد ، که هیچ مشکلی نیست و نیازی به بررسی ندارد
2-سطح پرولاکتین اگر بیشتر از ۲۰۰باسد ، ازمایشگاهی که عدد نرمال ان تا 20ایت ، به معنای ادنوم است که باید کابرگولین ادامه یلبد
۳–اگر سطح هورمون محرکه تیرویید با همان TSH  از 5 بالاتر است باید ربرای کم کاری دارو مصرف کنید
naltrexone alcohol abuse naltroxine revia side effects
متن سوال: باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر ،من دختری دارم ۲ساله که با علائم بلوغ جنسی مثل بزرگ شدن سینه ها به مرکز طبی کودکان مراجعه کردیم بعد از آزمایشهای زیاد و از طریق ام ار ای متوجه شدیم که در هیپوفیز دخترم توده ای به اندازه ۲/۸میلی متر وجود دارد میخواستم بدونم آیا علت بلوغ همین توده هست ؟؟ واینکه شما برای درمان چه پیشنهادی رو برای ما دارید ممنونم از سعه صدر شما
vivitrol injection open naltrexone alcohol treatment
implant for alcoholism naltrexone and alcohol use vivtrol
پاسخ :
سلام و ادب
 
مهمترین علت بلوغ زودرس اختلالات غده فوق کلیه است ، و غده هبپوفیز عامل آن نیست، توصبه بنده مراجعه به فوق تخصص غدد است
vivitrol injection link naltrexone alcohol treatment
vivitrol and alcohol ldn low dose naltrexone naltrexone for pain
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: با سلام و عرض خسته نباشید. پس از ام آر ای یه مومر 7 میلی در غده هیپوفیز رویت شده است. لازم به ذکر است 12 سال قبل تصادف شدیدی داشته که ضربه به سر وارد شده است. افزایش پرولاکتین و تستسترون به همراه تاری دید و عرق های سرد و بزرگ شدن بینی دست و پا تغییر در فک و داندان قورچه های شدید که باعث سایش دنداندهای بالا و پایین ضعف عضلانی و تغییر در استخوان لگن کاهش شنوایی و بویایی از جمله عوارض کوجود است با توجه به بزرگ شدن غده فوق کلیوی بدون مشاهده تومور و پرکاری آن سوال این است آیا غده هیپوفیز نیاز به جراحی دارد؟ درحال حاضر قرص کتوکونازول استفاده می شود آیا بزرگی اعضا و تغییرات ایجاد شده درمان پذیر می باشد و چهره به حالت اولیه بر می گردد ورزش چه تاثیری بر هیپوفیز و غدد فوق کلیوی دارد. لازم به ذکر است تحت استرس شدیدی بوده ام ممنون از توجه حضرتعالی
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
implant for alcoholism does naltrexone work vivtrol
naltrexone alcohol abuse avonotakaronetwork.co.nz revia side effects
difference between naloxone and naltrexone link what is naltrexone for
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :سلام ،حتما و حتما هورمون رشد را چک کنید ، با توجه به شرح حال ایشان اکرومگالی دارند ، و حتما حتما باید جراحی شوند ، پیگیر درمان حتما ، حتما باشید
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis blog.dotnetnerd.dk ldn for ulcerative colitis
how long does naltrexone work naltrexone alcohol interaction who makes vivitrol
ldn thyroid does naltrexone show up on a drug test ldn and autism
naltrexone alcohol abuse site revia side effects
ldn candida open naltrexone tab 50mg
متن سوال: سلام اقای دکتر پرولاکتینم که همیشه بالا هستش ولی چون که یاعسه شدم دکترم میگه کابر گولین نباید بخوری ما دیگه با پرولاکتین بالای تو کاری نداریم ایا تشخیصش درسته خواهش میکنم جواب بدین
does naltrexone help with withdrawal naltrexone for opioid dependence low dose naltrexone anxiety
does naltrexone work partickcurlingclub.co.uk naltrexone 3mg
difference between naloxone and naltrexone blog.bjorback.com what is naltrexone for
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
در مورد پرولاکتین توجه به علایم بالا بودن ان مهم است ، بخصوص ترشح شیر ، و همچنین عدد ان ارتباطی به یايسگی ندارد 
implant for alcoholics what is an ldn naltrexone patient information
ldn thyroid mikemaloney.net ldn and autism
does naltrexone work how long will naltrexone block opiates naltrexone 3mg
متن سوال: سلام و عرض ادب,اقای دکتر نامزدم عمل غده ی هیپوفیز کرانیوفانژیوما جراحی شده,و بعد عمل سه ماه بعدMRI شده نتیجه این بوده که توده کاملا برداشته شده,میخواستم ببینم این تومور مادرزادی هست؟ و همچنین میخوام بدونم اگه در اینده انشالله تصمیم به بچه گرفتیم,ایا تو بچه امکانه ارسی بودنش هست که بچه خدایی نکرده اون هم دچار این تومور هیپوفیز همانند پدرش بشه در اینده؟
alcohol blocker low dose naltrexone depression low dose naltrexone uses
ldn candida open naltrexone tab 50mg
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
پاسخ :
سلام و ادب
 
تمامی تومور ها ی مغزی زمینه های ژنتیکی دارند ، ولی  وراثتی نیستند ، یعنی به فرزند منتقل نمیشود
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: سلام. من در سمت چپ هیپوفیزم یک میکرو آدنوم 8 میلی متری دارم. خیلی تاری دید دارم و همچنین سر درد زیاد. الان فقط هر هفته یک کابرگولین مصرف میکنم.پرولاکتین هم خیلی بالاست میخواستم ببینم آیا ممکنه که ادنوم بزرگ بشه؟و ایا نیاز به عمل جراحی هست؟اگه ممکنه جواب را به ایمیلم ارسال کنید. باتشکر
ldn candida open naltrexone tab 50mg
پاسخ :
سلام و ادب
 
معیار کنترل غده ، سطح نرمال پرولاکتین ، در حد زیر 20است
پرولاکتین را چک کنید ، و کابرگولین را تا حدی که پرولاکتین کنترل شود ، افزایش دهید ، بعد از چند ماه مجدد ام ار ای هیپوفیز انجام دهید
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
متن سوال: سلام آقای دکتر من میکرو آدنوم هیپوفیز هستم باعرض معذرت دچار تکرر ادرار میشم بطوری که هر 20دقیقه باید به دستشویی برم فقط دردوران پریود تکرر ادرارم کمتر میشه در تلویزیون ازیک متخصص مغز واعصاب شنیدم که تومورخوش خیم باعث تکرر ادرار میشه که این بایه قرص درمان میشه واگر ادرارم رو نگه دارم دچار سردرد میشم که بعد باعطسه زدن سردردم خوب میشه ممنون میشم راهنمایی بفرماییدوجواب رابرام ایمیل کنید
naltrexone pellet side effects open naltrexone overdose
low dose naltrexone side effects naltroxine naltrexone stories
پاسخ :
سلام و ادب
 
نخست باید هومونهای هیپوفیز مخصوصا پرولاکتین چک شود ، که آیا علت تکرر ادرار هیپوفیز است
قدم بعدی بررسی مثانه و کلیه ها است ، عفونت مزمن سیستم ادراری منجر به تکرر ادرار میشه
متن سوال: سلام اقای دکتر خسته نباشید و خیلی سپاسگزارم که با دقت و حوصله جواب سوالات را مي دهيد دخترى۹ساله دارم كه براي بلوغ زودرس به متخصص غدد اطفال مراجعه كرديم كه بعداز عكسبرداري سن استخوانی را۱۱ سال تشخیص داد سونوگرافی هیچ مشکلی را نشان نداد ولی جوابmriوجود ادنوم ۳میلی را در نیمه چپ هیپوفیز نشان داد ازمایشات تکمیلی نیز بعد از تزریق امپول دیفرلین بدین شرح است.پرولاکتین۸.۵۱ کورتیزول ۸.۷۲ ,acth 16.83 همچنین ghپایه .۱٦ وgh دوساعته بعد از خوردن ٦۵گرم گلوکز ٤.٦ کە ازمایش هورمون رشد تکرار شد بازهم در همان رنج بودش. لازم است عرض كنم كم كاري تيروئيد نيز دارد وروزى يك چهارم قرص لوتيروكسين مصرف مي كند خواهشا به سوالات يك پدر نگران جواب دهید. ۱.دخترم مبتلا به اکرومگالی است. ۲.نیازی به جراحی ادنوم هستش یا روش درمانی دیگری توصيه مى نمائيد. ۳. امپول دیفرلین را همچنان مصرف كند با عرض پوزش ازاطاله كلام مطمئنا متوجه نگرانی بنده هستید باتشکر پدر نگران ودلواپس
پاسخ :
سلام و ادب و احترام
 
در سن پایین در صورت افزایش هورمون رشد ، منجر به افزایش طول قد بسیار زیاد میشود
در ازمایشات چیزی به نفع افزایش هورمون رشد وجود ندارد
وجود اندنوم در هیپوفیز ممکن است برلی هر کسی رخ دهد ، و جای نگرانی نیست ، بدین معنی که از هر ده نفر یک ادنوم غیر عملکردی دارد و اهمیت بالینی ندارد
درذصپرت بلوغ ز،د رس ، به معنای ظهور علایم بلوغ ، باید غده فوق کلیه بررسی شود ،،چراکه مسوول بلوغ هورمونهای غده فوق کلیه است
در صورت سوالات بیشتر میتونید با دسنیارربنده 09122440794 در تماس باشد ، و سولاتاتتان را زودتر پاسخ داده شود
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
متن سوال: با سلام و خسته نباشید آقای دکتر بنده 3 سال است که هیپوفیزم رو جراحی کردم و دارولووکسین . پردنیزولون5 استفاده میکنم و باید تا کی من این داروهارو استفاده کنم؟
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام و ادب
 
در صورتی در زمینه جراحی دچار کم کاری هیپوفیز ،و کمبود کورتیزون شدید ، که با بررسی ازمایشگاهی مشخص میشه ، تا پایان عمر ، در غیر اینصورت میشه قطع کرد
 
betamethason virkning betamethason virkning betamethason doping
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
متن سوال: با سلام ازروي سلامتي براي شما در سال نو آقايي 54 ساله هستم كه حدود بيست سال پيش بعلت سردرد به دكتر مراجعه نموده كه بعد از mri گفتن مغزت آب آورده حالا بعد از اين مدت سردرد هاي طولاني دارم كه مجددا به پزشك مراجعه و دوباره mri گرفتم كه نتيجه آن به پيوست ميباشد خواهشنداست در صورت امكان نتيجه را به زبان فارسي بيان بفرمائيد و راه درمان نيز اگر با دارو ويا جراحي ذكر بفرمائيد قبلا از توجه جنابعالي سپاس گذارم - جهاندار BRAIN M.R.I Without iv contrast Protocols: multiplanar images at different mri sequences. Brain mri reveals: Few small highintensity foci on t2,pd & flair images in subcortical peri & paraventricular white matter , related to ischemic changes. Mild enlargement of cerebral ventricles is noted Mild mucosal thickening is seen in left frontal sinus. No evidence of space occupying lesion in supra and infratentorial structure is detected. Cerebral ventricles and major intracranial vascular structure are normal. Sellar and parasellar regions,orbits,optic nevers and 7/8 never complexes are normal.
fexofenadin bewertung fexofenadin cipla fexofenadin antihistamin
پاسخ :
سلام و ادب
 
سردرد شما به ضایعاتی که در ام ار ای است ربطی ندارد، ضایعاتی که در مغز وجود دارد ، بعلت مشکلات عروقی مثل چربی، فشار، قند و سیگار و... است
سردرد شما یا میگرنی و یا استرسی است
 
متن سوال: سلام وعرض ادب ، بنده 59 ساله هستم و درآزمایش ناشتا میزان پرولاکتین 1195 ،تستویسترون کمتراز1 ،TSH درآزمایش 2/8 ومقدارویتامین دی 12 بوده است ودرام آر آی آدنوم هیپوفیز باسایز20*35 میلیمتر تشخیص داده شده وپزشک دستورمصرف کابرگولین(روز های شنبه وسه شنبه یک عدد) داده است .حال آیا دستوردرست است ؟ ضمنا بعدازمصرف اولین قرص سردرد ، بیحالی ویبوست پیداکردم که سابقه نداشتم دلیل آن چیست؟البته امپرازول روزی یک عدد مصرف میکنم .بسیار ممنون
پاسخ :
سلام و ادب
 
اگر در کیت ازمایشگاهی ، میزان نرمال پرولاکتین حداکثر 20 باشد ،،حتما با دوز باللتر ، هفته ای دو بار کابرگولین را ادامه دهید، 
متن سوال: با سلام.وتشکر از صبر تان برادر من به دلیل توده 2*2سانتی هیپوفیز منجر به اکرومگال اردیبهشت 95 به روش اندوسکپ جراحی شدن هورمون رشد بعد از جراحی(ناموفقبه دلیل چسبندگی زیاد به رگه) تغیر خاصی نکرد بعد دوره دارو درمانی به همراه پرتو در مانی رو انجام دادیم امپول ساندستاتین رو به صورت ماهیانه مصرف میکنه بعز از 7ماه میزان هورمون از 980 به 670 رسید ولی در ادامه در ماه دهم به با لای 900 رسیده.به نظر شماما در ادامه باید چه کار کنیم؟ ایا این عدم کاهش هورمون خطر ابتلا به سرطا ن روده بزرگ یا مرگ رو داره؟لازم است که اشاره کنم که کلونوسکوپی قبل عمل هیچگونه تاثیری منفی نشون نداد
پاسخ :
سلام ووادب
 
سطح خام هورمون رشد ارزشی نداره چون در طول روز نوسان دارد
مواردی که باید چک شود ،،اول سطح هورمون بعد از دریافت 100میلی قند است ، که در این صورت سطح هورمون رشد باید به کمتر از 1 مهار شود ، و دوم
IGF1
بله اگر کنترل نشود ،،عوارض زیادی دارد
متن سوال: باسلام وخسته نباشید: آقای دکتردختر مجرد ۲۰ساله ای هستم که دوسال پیش بدلیل اختلال در عادت ماهانه و۱ماه به طور دائم عادت بودن به پزشک زنان وسپس معرفی به پزشک غدد شدم وبا انجامMRIتشخیص میکروآدنوم درناحیه راست هیپوفیز وبا معاینات پزشک مقداری ترشح لعاب از سینه هایم بود.. ام آر آی اول اندازه آدنوم:6*7*8 آزمایشات: IGF1:826 Prl:27 یک ماه بعد IGF1:325 Prl:611 یک ماه بعد TSH:5.4 Prl:18.4 IGF1:157 سه ماه بعد TSH:3.5 Prl:124 IGF1:260 سه ماه بعد TSH:2.6 Prl(cl):91 Prl(1/100):89 MRI:4*8اندازه آدنوم سه ماه بعد Prl(Eclia):16 سه ماه بعد TSH:3.6 Prl:10 پنج ماه بعد۱۱بهمن۹۵ MRI:11*9اندازه آدنوم با مشورت پزشک رادیولوژی علت بزرگ شدن اندک میکروآدنوم خونریزی داخل آدنوم است..دراین ۲سال هم قرص کابرگولین۰/۵ استفاده میکردم..و هرماه عادت ماهانه میشوم ولی با۶یا۷روز تاخیر دیر یا زود.. الان هیچ تغییری در سایز انگشت دست یا سایز کفش وهیچ تغییری خاصی حس نکرده ام.. اما در چند ماه اخیر احساس میکنم سایز سینه هایم کمی بزرگ شده است.. از آقای دکتر این سوال هارو دارم که: آیا این میکروآدنوم خطرناک است؟ آیا درمان میشود به طور کامل؟ آیا باعث ناباروری میشود؟ آیا درآینده احتمال خطر در بارداریم هست؟ *آیا هورمون رشد در من زیاد است و احتمال بروز تغییر در شکل وقیافه من هست؟؟ خواهش میکنم جوابم را بدهید خیلی نگران هستم..
پاسخ :
سلام و ادب
 
ازمایشات و ام ار ای را ب را عکس گرفته و به شماره 09122440794 تلگرام کنید
فقط در حال حاضر شکایت بالینی شما چیست؟
ترشح شیر؟
اختلال قاعدگی؟
متن سوال: با سلام دختری هستم ۱۹ ساله که به تازگی با انجام ام ار ای متوجه شدم هیپوفیزم از حالت نرمال بزرگتر هست و در تمام ازمایشاتم میزان کورتیزول بالا بوده و تا ۳۰۰ هم رفته حالا مدتیه دچار سیاهی رفتن چشم و سر گیجه میشم و پزشکم برای بزرگ بودن هیپوفیزم دارویی تجویز نکردن میشه راهنماییم کنین که به داروی خاصی نیاز دارم یا برای این سیاهی دید و سرگیجه چکار کنم
پاسخ :
سلام و ادب
 
اینکه هیپوفیز از اندازه طبیعی بزرگتر معنی نداره ، در ضمن میزان هورمون کورتیزون در طول شبانه روز متغیر است و با یک ازمایش قابل قضاوت نیست
متن سوال: سلام آقای دکتر من 2سالی است که متوجه میکرو ادنوم 6 میلی متری هستم و میزان پرولاکتین بعد از آخرین آزمایش که یکسال میگذرد 20 بوده است ،میخواستم بدونم نیازی به ام آرای و انجام آزمایشات مجدد هست یا خیر ؟من خیلی نگران ناباروری و مشکلات دیگه هستم لطفا راهنماییم کنید ممنون
پاسخ :
سلام، خیر لازم به هیچ اقدامی ندارید
 
از هر ده نفر یک نفر یک میکروادنوم در هیپوفیز دارد که غیر عملکردی است 
در صورت افزایش سطح پرولاکتین ، و بروز علایم ناشی از افزایش سطجح ان مثل:ترشح  شیر ، و ... انوقت نییلزمند درمان دارویی است
metoclopramid mire jo metoclopramid fiole pret metoclopramid medscape
متن سوال: دکتر من حدود 5 سال پیش عمل هیپوفیز ماکرو ادنوم بعد هر 6 ماه آزمایش هورمون دادم تا اینکه IGF_1 من رفت بالا نرمال برای سن من که زده 26 سالم هست 90 تا 350 هست برای من زده 609 ...بعد دکتر غدد آزمایش mri با تزریق نوشت ..جواب اومد نوشت هیپوفیز طبیعی هست...الان مشکل من چیه؟؟؟
پاسخ :
سللم و ادب
 
در صورتی علایم افزایش هورمون رشد ، مثل ، افزایش قند ، چربی ، و... ندارید جای نگرانی نیست ، ولی اگر این علایم را دارید ، سطح هورمون رشد بعد از مصرف قند را چک گنید
betamethason virkning graviditetburp.site betamethason doping
متن سوال: با سلام. و خسته نباشى اقاى دكتر من مرد هستم ازمايش پرولاكتين دادم ١٢٢* بود به نظر شما جاى نگرانى هست يا نياز به عمل جراحى دارد؟؟؟ ممنون ميشم اكه راهنمايى كنيد
پاسخ :
سلام و ادب
 
مهم ترین علامت افزایش سطح هورمون پرولاکتین ،  اختلالات جنسی است
در ضمن سطح نرمال ازمایشگاه چند بوده است
متن سوال: با سلام آقای دکتر من تومور میکروآدنوم هیپوفیز چهار میلی متری داشتم با پرولاکتین بالا که با مصرف داستینکس از بین رفت و مقدار پرولاکتین هم نرمال شد.بعد از یک ماه قطع قرص،باز هم پرولاکتین نرمال است ولی مقدار هورمون IGF1 ام بالاست.343است یعنی حدود چهل واحد نانوگرم بیشتر از حد مجاز است.در زمان مصرف قرص نیز کمی بیشتر از حدمجاز بود.بنظر شما علت بالابودن این هورمون چیست.و راه درمان آن چیست. با سپاس
پاسخ :
سلام
 
علت میکرو ادنوم است ، که درمانش ادامه داستینکس تا دو سال است
متن سوال: باسلام . من یه مرد30 ساله هستم. 4سال پیش یه دفعه دچار افزایش وزن به میزان 10 کیلو شدم که احساس کردم سینه هام بزرگ شده . بعد متوجح ترشحاتی از سینه شدم . ام.آر.آی آدنوم 12 میلی رو در هیپوفیز نشون داد .و پرولاکتین بیش از 600 داشتم . 3ماه داستینکس مصرف کردم و پرولاکتینم شد 10 بعد دکتر گفت مشکل رفع شده و جای نگرانی نیست .. بعد از تقریبا یک سال متوجه ترشحات خیلی کم شدم .. این بار کابرگولین برا 3هفته خوردم ترشح قطع شد . هر چند وقت یه بار ترشح دارم .. به نظر شما چیکار باید بکنم .. خیلی نگرانم . ممنون میشم راهنماییم کنید .. مرسی از لطف شما
metoclopramid mire jo ogrygninghvor.site metoclopramid medscape
پاسخ :
سلام
 
بهتر است جراحی کنید ، چون ماکرو ادنوما است
متن سوال: سلام..خانمی ۴۰ساله هستم آزمایش MRIانجام دادم که توده ای به قطر ۱۴در ۱۷در هیپوفیزم مشاهده شده لطفا مرا راهنمایی کنید.
پاسخ :

سلام

ازمایش هورمونی مشتمل بر پرولاکتین انجام دهید
 

متن سوال: سلام وعرض ادب دختر۹ساله دارم که برای بلوغ زودرس به متخصص غدد اطفال مراجعه کرده وام آر ای تجویز نموده جواب وجود میکرو ادنوم۳میلی بوده ازمایشات پرولاکتین و... نرمال بوده بعد از ۷ماه برای چکاپ مجدد دوباره ام آر ای گرفته واین میکروآدنومی مشاهده نگردید لطفا مرا راهنمایی کنید امکان حذف میکرو آدنوم وجود دارد یا ناشی از خطای دستگاه می باشد باتشکر پدر نگران از ارومیه
پاسخ :

سلام

شایعترین علت بلوغ زودرس ، بعلت اختلال در انزیمهای غده فوق کلیه است ، و نه ادنوم هیپوفیز
 

متن سوال: سلام آقای دکتر من 3 سالی هست که عمل هیپوفیز داشتم و تا حالا قرص های لوکسین و پردلیزونن مصرف میکنم میخام بدونم اگه این قرص ها رو دیگه مصرف نکنم چه اتفاقی برا میفته؟ میمیرم یا چی میشه؟ میشه دقیق توضیح بدین
پاسخ :

سلام و ادبنمیتوانید پردنیزون را قط کنید
 

متن سوال: سلام اقایه دکتر 38 سالمه ازمایشاتم نشون میده که پرولاکتینم 780 هست و بهم گفتن ام آر آی بگیرم .. سردرد هایه شدید گاهگاهی طولانی دارم و درد چشم هم دارم خستگی مفرط و بی حالی استخوان دردهایه شدید ساکن سیرجانم احتمال داره که آزمایشگاه اشتباه کرده الان بهم پیشنهاد دادن برم شیراز پیش دکتر متخصص غدد خیلی نگرانم چیه باید کنم
پاسخ :

سلام و ادب

بستگی دارد رنج و کیت نرمال ازمایشگاه چند باشد

ولی ادنوم هیپوفیز سردرد ، بیحالی نمیدهد
 
متن سوال: سلام آقای دکتر،۳۶ سالمه،یک هفته پیش سرم رو اسکن مردم و دو تومر هیپوفیز دارم هر یک با قطر تقریبی سه میلیمتر،از هر دو سینه ام خروج شیر دارم که البته با فشار با دست خارج میشه و در شرایط عادی چیزی خارج نمیشه،پرولاکتینم یک هفته پیش آزمایش دادم که ۲۱.۳ نانوگرم بر میلیلیتر بود،چهار سال هست که کم کاری تیروئید دارم و لووتروکسین ۰.۱ مصرف میکنم،تو آزمایشی که یک هفته پیش دادم اون هم کاملا تو رنج بود،پیش فوق تخصص غدد رفتم هیچ قرصی نداد و گفت همه چیز نرماله،برای سه ماه بعد برام اسکن و تکرار آزمایشات رو نوشت،خیلی نگرانم،نمیدونم باید چیکار کنم،نمیتونم دست رو دست بذارم و منتظر بمونم
پاسخ :
تصمیم پزشک غدد برای تکرار ام ار ای کاملا درست است
متن سوال: با عرض سلام خانم 39 ساله هستم به دلیل فیبرو کیستیک بودن پستان و لک های زیاد و جوش های نواحی چانه و گونه هایم همزمان به دکتر زنان و دکتر پوست مراجعه نمودم که هر دو پزشک توصیه نمودند آزمایش های هورمونی بدهم در اولین آزمایش که دچار استرس بسیار بوده و روز دوم پرید و نیم ساعت بعد از بیداری بوده میزان پرولاکتین خونم 1001/5 نشان داده شد که هر دو پزشک توصیه به انجام ام آر ای نمودند و تکرار آزمایش در آزمایش دوم که دو ساعت بعد از بیداری و با شرایط روحی بهتری بود میزان پرولاکتین 17/8 بوده البته ام آر آی با و بدون تزریق نیز انجام دادم که یک میکرو آدنوما 3×3 میلیمتری را نشان داده پزشک متخصص زنان بعد از همان آزمایش اول قرص کابرکولین را تجویز نمودند ولی هنوزمصرف نکرده ام هورمون T4,T3,TSH هم نرمال است لطفا راهنمایی کنید من قرص کابرکولین رو مصرف کنم یا به یک متخصص غدد مراجعه کنم البته من یک دختر 16 ساله و یک دوقلوی 11 ساله دارم و برای بارداری دچار مشکل نبوده ام و سیکل ماهانه بسیار منظم 28 روزه دارم که تاکنون اصلا بهم ریختگی نداشته تنها مشکل من درد و سفت شدن سینه ها از یک هفته قبل از پرید می باشد که تا روز 5 پرید کاملا برطرف می شود.
پاسخ :علاکت عمده افزایش پرولاکتین ، ناباروری ، و ترشح شیر است که شما ندارید ، در مورد جوشهای نواحی چانه ، باید سطح هورمونهای جنسی از جمله تستسترون بررسی شود ، ولی در غالب موارد این علایم ناشی از کیستها تخمدانی است، لذادتوصه نهایی ، سونوگرتفی تخمدان ، بررسی هورمونهای جنسی ، و مراجعه به پزشک غدد است
متن سوال: سلام اقای دکتر من خانمم آدنوم از نوع مترشحه پرولاکتین داره که چند سال بصورت دوره ای قرص داستینوکس مصرف کرده چند ماه که میخوره خوبه بعد از چهار یا پنج ماه که قطع میکنه کم کم دوباره علایمش میاد اوایل که نمیدونستیم تا 600 هم بالا میرفت اما الان حدود 100 تا 200 یه کم بیشتر کمتر متغیره میخواستم ببینم چند ماه وبه چه میزان دقیقا باید مصرف کنه در ضمن روش خوردنش ماه اول ودوم دو تا نصفه در هفته وماههای بعد هفته ای یک نصفه و ماههای اخر هفتهای یک چهارم یا یک هفته در میان یک چهارم مصرف میکرده ممنون متشکر
پاسخ :
دو سال متوالی در حدی که میزان ازمایشگاهی ، و علایم ان بر طرف شود
در ضمن ام ار ای هیپوفیز هم انجام شود
متن سوال: باسلام. من دوسال پيش هورمون پرولاکتينم 20 ميلي از حد نرمال آزمايشگاه بالاتر بود که قرص کابرگولين مصرف کردم هر ده روز يکبار که برطرف شد. مجددا سال بهد سطح هورمونم 40 ميلي بالا رفت که قرص کابرگولين مصرف کردم و برطرف شد. متاسفانه امسال هم علايم بالا بودن برگشته ترشحات سينه دارم اما هنوز رو پريود تاثيري نداشته. سر دردهم سمت راست سرم با چشم راستم هست. بنظرتون چکا کنم؟ البته ام آر آي هم دادم و فقط پيشنهاد به تکرار ساليانه داده شده و مشکلي ديده نشده
پاسخ :دو سال متوالی تا حد گنترل پرولاکتین و علایم ان کابرگولین مصرف کنید
متن سوال: سلام. من به علت طولاني شدن فواصل قاعدگي به متخصص زنان مراجعه كردم، ايشون آزمايش پرولاكتين نوشتند. عددش٩٠ بود. پس از انجام ام آرآي ميكرو آدنوم هيپوفيز با اندازه٥ ميلي متر مشاهده شد. قرص گابركولين به مدت ٣ ماه تجويز شد، هفته اي يك عدد آقاي دكتر ميشه بنده رو از وضعيتم مطلع بفرماييد، سپاس
پاسخ :
مهمترین علامت افزایش پرولاکتین ، ترشح شیر ، ناباروری ، و اختلالات هورمونهای جنسی است ، لذا در مورد اختلال قاعدگی  باید ابتدا از نظر سایر علل رحمی ، و نیز انجام مجدد ازمایش پرولاکتین ، و نیز از نظر کم کاری تیرویید ، و همچنین از نظر تخمدانهای کیستی بررسی شود
متن سوال: با سلام.یک سال پیش به علت ترشح شیر از پستان به متخصص غدد مراجعه کردم و پس از آزمایش پرولاکتین۱۲۰۰ داشتم که رنج نرمال بین ۱۳۰ تا ۵۰۰ بود.به دستور پزشک سه ماه قرص کابرلین مصرف کردم و چون ترش شیر از پستان قطع شد برای آزمایش مجدد مراجعه نکردم.امسال به دلیل آزمایشات قبل بارداری آزمایش پرولاکتین را مجدد انجام دادم که باز پرولاکتین ۷۴ داشتم که رنج نرمال بین ۶ تا ۳۰ میباشد.نظر دکتر انجام ام آر آی که جواب ام آر آی میکروآدنوم به قطر ۷×۱۰ میلی بود که به گمانم منظور همان قطر ۱۰ میلی متر میباشد. سوالم این است آیا با دارو این آدنوم برطرف میشود؟ چون واقعا دوس ندارم جراحی انجام شود.چقدر زمان میبرد که پرولاکتین پایین بیاید و من باردار شوم.؟و سوال سوم اینکه یک ماهی است دچار سردرد شدید .سبکی سر و احساس خالی بودن سر.اضطراب بی دلیل و آشفتگی و یه احساس بد،خستگی .تهوع.اسهال و عرق کردن دست و پا میشوم.آیا علت پرولاکتین است یا چیز دیگری است؟
پاسخ :
ادنوم مترشحه پرولاکتین دو ویژگی مهم دارد
اول انکه غالبا با مصرف دارو برطرف میشود ، و نیازی به جراحی ندارد
دوم انکه ، منجر به سردرد نمیشود
 
متن سوال: سلام آقای دکتر وقت بخیر خسته نباشید. بنده 40 سال دارم بعلت درد و نارحتی زیاد مفصل دست راستم رفتم امرای میکرو ادوم 7*9 می باشد. حدود 10 روز این اتفاق افتاده .ازمایش هورمون 18 میباشد.ایا نیاز به عمل جراحی دارد یا با قرص حل میشود. اندازه بینی و انگشت دست و پاها بزرگ و پهن شده .ایا نیاز به پیگیری دارد. لطفا مرا راهنمایی کنید.دکترم گفته به تهران بروید عمل جراحی شود.ایا این قضیه نگرانی دارد. با تشکر
پاسخ :اگر واجد علایم ،،افزایش فشار خون، افزایش قند ، و چربی در کنار قطور شدن انگشتان دست ، پا ، و تغییر شکل صورت هستید حتما باید از نظر سطح هورمون رشد بررسی شود، در موارد افزایش سطح هورمون رشد ، جراحی توصیه میشود
متن سوال: سلام اقای دکتر ممنون میشم به این سوالم جواب بدین هیپوفیز بابای من بزرگه و سیگاری هستش تو‌ یه روز ۶ الی۷ تا سیگار میکشه ایا سیگار به این مشکلش تاثیر بدتری میذاره ؟
پاسخ :علیالرغم ضررهای فراوانی که سیگار دارد ، روی هیپوفیز اثری ندارد
متن سوال: سلام آقای دکتر من دختری 19 ساله هستم طی آزمایشی که اخیرا انجام دادم پرولاکتین خونم 1301 بود همچنین دچار کم کاری تیروئید هم هستم باید چیکار کنم ؟ آیا وضعیتم خطرناکه؟
پاسخ :کم کاری نیرویید منجر با افزایش سطح پرولاکتین خون میشود ،،لذا در ابتدا از ردمان کم کاری مطمین و سپس مجددا پرولاکتین را چک کنید
متن سوال: سلام اقای دکتر خسته نباشین بابای من ۵۱سالشه هیپوفیزش بزرگه و سیگاریه دو ماه پیش هم سیگارو خیلی زیاد میکشید و چشمش ابریزش داره و سیگار رو اینا تاثیر داره باید قطع کنه خودش خیلی سردرد و تاری دید داره سطح پرولاکتین و تیروئیدشو اندازه نگرفتن میخواستم راهنمایی کنین
پاسخ :
سیگار بر روی ادنوم هیپوفیز تاثیری ندارد
متن سوال: باسلام وخسته نباشید آقای دکترچند سالی هست که پرولاکتین من بالا میره قرص مصرف میکنم میاد پایین دوباره بعد چند ماه میره بالا جدیدا ام آر ای انجام دادم یه کیست ۳ میلی کناره غده هیپوفیزم دارم که گفتند میکرو آدنوم میباشد ودکتر غدد گفت نیاز به دارویی نداری چون اختلال در بینایی یا نامنظمی در پریودیم ندارم ولی خودم خیلی نگران هستم لطفا من راهنمایی کنید که من بازم باید ام آر ای بدم یانه خیلی ممنون
پاسخ :
همانطور که پزشک غدد گفتند ، تنها در صورت وجود علایم ، مثل ، ترشح شیر، اختلال بینایی ، اختلال قاعدگی ،و... نیازمند درمان هستید
متن سوال: سلام. آقای دکتر بنده 31 سالمه ( دارای یک فرزند ) بدلیل پایین بودن تستسترون نزد متخصص غدد رفتم. ام ار آی از هیپوتالاموس و آزمایش اسپرم و سایر آزمایشات هورمونی ازقبیل پرولاکتین و تیروئید و fsh و .. برام تجویز کردن. آزمایش اسپرم کاملا نرمال بود و نشانه ای از ناباروری نبود. کلیه آزمایشات هورمونی بنده همه نرمال بودند . پرولاکتین هم نرمال بود .عدد آزمایش پرولاکتین 10 بود. فقط و فقط تستسترون پایین بود. ( به نسبتی هم پروژسترون بالا بود ). فقط در ام آر آی تشخیص آدنوم 4mm کوچک داده شد . دکترم گفتند بدلیل اینکه آزمایش اسپرم و سایر آزمایشات نرمال هست نیاز به دارو ندارم. ( فقط داروی مکمل غذایی برای بهتر شدن میل جنسی دادن/ مثل روی b6 و .. ) . الان فکرم مشغول شده که آدنوم چیز بدیه ؟ باعث اتفاق بدی میشه ؟ در آینده آیا دچار مشکل می کند ؟ و از این قبیل فکرا ( دچار نوعی اضطراب شده ام ) دکتر راهنمایی ام کنید.
پاسخ :صرف وجود ادنوم در هیپوفیز به معنای بیماری نیست ، همانطور که صرف بالا و یا پایین بودن تستسترون به معنایبیماری نیست
متن سوال: سلام آقای دکتر ببخشید من 23 سالمه سه سال پیش میکرو ادنوما داشتم چنتا دکتر رفتم گفتن مشکلی نیس ولی الان چشمام کمی مشکل پیدا کردن و تار میبینم سردرد های بدی هم دارم ک ب گوشام میزنه و پیشونیم چن بار رفتم دکتر گفتن از اعصابه چون عادتم هم منظم هس میگن مشکلی نداره ب نظرتون من دوباره برم ام ارای؟یا مشکلی نیس؟
پاسخ :معمولا ادنوم هیپوفیز منجر به سردرد نمیشود ، و این تیپ سردرد بیشتر به سردرد استرسی شباهت دارد
متن سوال: سلام به تازگی دچار پریودی نامنظم و اکنه زیاد در صورت شدم ازمایش هورمونی دادم پرولاکتین ام بالا بود رنج ازمایشگاه ۶۰۰ بود برای من نزدیک ۷۰۰ بود ازمایش های تیروئید هم دادم که مشکلی نبود در ضمن با معاینه پزشک متوجه مایع سینه ام هم دارم تشخیص ادنوم ماکرو هیپوفیز بود نظر شما چیه لازمه که به متخصص غدد مراجعه کنم ؟؟
پاسخ :
بهتره با مرجعه به متخصص غدد و ابتدا هورمونهای مربوط به اکنه و پرمویی مثل تستسترون ، و DHEA
چک شود، بیشتر به نظر مربوط به اختلال هورمونهای فوق کلیه میباشد
متن سوال: سلام آقای دکتر. ممنونم از مقاله آموزنده تان. سوالی دارم و امیدوارم پاسخ بفرمایید طی آزمایش خون مشخص شد سطح پرولاکتینم بالاست. در حدود 76. من زنی 47 ساله ام. گزارش ام آر آی حاکی از یک میکرو آدنوم و بزرگ شدن بخش قدامی هیپوفیز است. آیا این بزرگ شدن بخش قدامی خطر آفرین است؟ سپاسگزار میشوم پاسخ بفرمایید.
پاسخ :
ازمایش پرولاکتین باید صیح بعد یک دوره ارامش کامل یک ساعته انجام شود،
و لذا توصیه نخست تکرار ازمایش است ، در صورتی در تکرار مجدد بالا بود ، در صورت وجود علایم بالا بودن پرولاکتین مثل ترشح شیر ، و ناباروری انگاه شروع دارو درمانی
متن سوال: با سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر دایی من 38 سال سن داره که متاسفانه ادنومم هیپوفیز داره الان که ازدواج کرده بچه دار نمیشه الان حدود ده سال است که دارو مصرف میکنه دکتر گفته که ادنومش خیلی کوچیک شده اگر دایی من جراحی کنه میتونه بچه دار بشه؟
پاسخ :اولا علل ناباروی ، متعدد است که یکی ازانها ادنوم میباشد، و در غال مردان علت واریکوسل است، در ضمن ، ادنوم کوچک خیلی بعیده منجر به ناباروری بشود
متن سوال: با سلام خدمت دکتر عزیز. من ۲۸ سالمه پرولاکتینم 2077 چیکار باید کنم.
پاسخ :تکرار مجدد ازمایش ، و درصورتی باز هم بالا بود ، ام ار ای هیپوفیز
متن سوال: باسلام وادب آقادکتر،بنده دوسال پیش عمل هیپوفیزازراه بینی داشتم وتومورم کامل بردشته شده ، ازآن موقع گاه گداری سردردمی گرفتم وهر۶ماه ویکسال به دکترصفاری زاده مراجعه میکنم آزمایشات وام آرای مشکل نداشتم ومیگویندمشکل عصبی ومیگرن داری وربطی به عمل تومورندارد،رفتم پیش مغزواعصاب خیلی تاثیرداشت وراحت بودم ولی تازگی ها بازسردردشدیددارم،بی زحمت راهنمایی ام کنید.باتشکر
پاسخ :ادنوم هیپوفیز کمتر باعث سردرد میشود ، و همانطور که به شما گفتند ، سردرد شما یا از نوع میگرنی و یا استرسی است
متن سوال: سلام ببخشید آزمایش پرولاکتین دادم نزدیک 40 بوده ام آر آی انجام دادم. نوشته میکروآدنوم 3*4در قسمت راست sella. Turcica هست. لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ :
ازمایش پرولاکتین باید صبح ، در سرایط ارامش باشد
مجددا چک کنید
متن سوال: با سلام. آقای دکتر من خانمی 23 ساله هستم.چند وقت پیش ام آر ای گرفتم. در جواب نوشته بود هیپوفیز با سایز بزرگتر از نرمال مشاهده شد.تصویر کانون هیپردنس در تصاویر TIW به دیامتر 12 م م در خلف غده ی هیپوفیز مشاهده می شود.Bright spot هیپوفیز خلفی به وضوح مشاهده نمی شود.یافته ی فوق می تواند مطرح کننده ی ماکرو ادنوم هموراژیک باشد. انفندیبولوم و کیاسمای اپتیک نرمال است. می خواستم یک توضیحی در مورد جوابش بهم بدین و نظرتون را بهم بگین.خیلی مهمه خواهش میکنم جواب بدین
پاسخ :
سلام
این تصویر در بسیاری افراد ممکن است دیده شود
مهم وجود علایم بالینی افزایش پرولاکتین و وجود ازمایش پرولاکتین است
صرف این تصاویر در ام ار ای به معنای بیماری نیست
متن سوال: باسلام خدمت شما دکتر مهربان .من دختر 14ساله دارم ک با ترشح از سینه وانجام ازمایش فهمیدیم ک پرولاکتین 140 هست و چون از رشد جسمی زیادی داشت ام ار ای دادیم ک میکرو ادنوم 5/7 میلی بود و قرص داستینکس تجویز شد ..اما دخترم دچار سرگیجه و تهوع میشه بطوری ک درس خوندن براش دشوار شده ازین بابت خیلی ناراحتیم و ایا دخترم نیاز به جراحی داره یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید و مارو از نگرانی نجات بدید ..سپاااس
پاسخ :
سلام
معمولا ادنوم های مترشحه پرولاکتین نیاز به جراحی ندارند
علایم سرگیجه و تهوع مربوط به دارو است ، دارو و یا شرکت دارویی ان را عوض ، و دو ماه بعد پرولاکتین ، و تیرویید را چک کنید
متن سوال: سلام من ۶ ماه پیش عمل غده هیپوفیز داشتم با نشانه های سردرد تاری دید یکی از چشمام هم کامل همه جارو سفید میدید و داشت از بین میرفت غده رو که عمل کردم همه چی به حالت اول برگشت ولی بعد ۶ ماه دوباره سردرد شدید دارم و به نور شدید حساسم دقیقا مثل ۶ ماه پیش که اینطوری بوم .میخواستم بپرسم ممکنه غده دوباره به حالت اول برگرده و بزرگ بشه؟چون نصف غده رو برداشتن گفتن بقیش با قرص حل میشه ولی بعد ۶ ماه دوباره همون علائم رو دارم. لطفا کمک کنید و به سوالم هرچ۶ زود تر پاسخ بدین. ممنون
پاسخ :
سلام
احتمالا سردرد شما ارتباطی به ادنوم ندارد و جهت اطمینان پرولاکتین را چک کنید
به نظر سردرد میگرنی دارید
متن سوال: سلام اقای دکتر وقتتون بخیر،چندساله ک پرولاکتینم خیلی بالاست مرتب دارو مصرف میکردم تا اینکه ۴سال پیش از طریق mriمتوجه شدم که میکرو آدنوم هیپوفیز دارم و بازهم کابرگولین مصرف میکردم و هنوز میکرو آدنوم همون سایز اولیه باقی مونده،به نظر شما چه درمانی رو باید ادامه بدم؟
پاسخ :
سلام و ادب
معمولا بخصوص در خانم ها میکرو ادنوم تبدیل به ماکرو ادنوم نمیشود
ولی جهت اطمینان ازمایش پرولاکتین انجام دهید ، و اگر با لا بود در ان صورت ام ار ای هیپوفیز کنید
متن سوال: با عرض سلام بیمارخانم ۲۹ ساله برحسب انجام MRI متوجه تومور هیپوفیز شده اند . میزان PRL 33.5 رنج آزمایشگاه ۵-۲۶۰۵ کاهش T4 آیا علت پرولاکتین است؟
پاسخ :
سلام و ادب
صرف وجود یک توده در هیپوفیز به معنای ادنوم هیپوفیز نیست
خیلی ها ادنوم هیپوفیز بدون علامت دارند که هیچ اقدامی لازم ندارد
متن سوال: سلام وعرض ادب خسته نباشددکتربخاطرورولاکتین48.1برام ام ارای نوشتندجواب ام ارای: suspicious delay enhancing low signal intensity area with estimated size5*4 mm is seen in right side ofpituitary gland could be suggestive af microadenomaممنونم ازراهنماییتون
پاسخ :
سلام و ادب
صرف بالا بودن پرولاکتین به معنای بیماری نیست
اولا انجام ازمایش پرولاکتین شرایط ویژه ای دارد که باید رعایتشود، بدین معنی که صبح و در حالت ارامش و در حالتی نباشد که فعالیت بدنی طولانی انجام شده، همچنین وجود علایم افزایش پرولاکتین هم بسیار مهم است
علایم افزایش پرولاکتین : اختلال قاعدگی، ترشح شیر ، ناباروری میباشد
متن سوال: با سلام پرولاکتین ۴۵ داشتهام و ۱ سال و نیم داستینکس مصرف کردم در ابتدای مصرف میکروادنوم هیپوفیز ۳ میلی متر داشتم اکنون بعد از ۱ سال و نیم که دهرو را کم کم قطع کردم میکروادنومم۳ در ۳ میلی متر شده . مشکل اینجاست که من هر دو سال پرولاکتینم بالا میره و حالا این میکرو ادنوم روی عصب بیناییم هم فشار اورده دکتر عزیز میخواستم بدونم راهی برای کوچک کردن میکروادنومم است؟؟ در ضمن با پایین امدن پرولاکتین همیشه دکتر دهرو را قطع میکند نمیشه ادامه دهد تا غده آب شود؟؟
پاسخ :
سلام و ادب
معمولا ادنوم هیپوفیز در خانم ها از نوع پرولاکتینوما میباشد که در غالب موارد با مصرف پیاپی دوسال داستینکس کوچک میشود


صفحه اصلی   |   مغز   |   اعصاب   |   ستون فقرات   |   گزارشات جراحی   |   معرفی   |   پزشکان و پرستاران   |   هلال
کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد
طراحی وب سایت: گروه هنر و برنامه نویسی مهرگان